Éjjel buli? Elengednétek?
Elengednétek a lányotokat a barátaival buliba, ha a hely kb 40kmre lenne a lakhelytől?
Autóval mennének, 3an. Mindenkinek van jogsija.
Tartok az éjjeli hazajutásuktól.
Autóvan mennének, 19 évesek - NEM!
Menjenek bkv-val, vagy busszal, de hogy nem engedném a lányomat autókázni, az is tuti.
Épp elég "menőző" gyerekről hallani, aki "kicsit piásan" (mert mi baj lehet) vezet. És igen, a többségében ő megússza, a többiek meg belepusztulnak a felelőlenségbe.
Biztos,hogy nem isznak ha vezet valaki. - ja, persze, megígérni mindig megszokták.
Volt barátnőm haverja is megígérte, őőő nem iszik... egy hétre rá temettük el a lányt, mert mégis piált, és fának ment.
Persze ő túlélte.
Persze.
De ez leginkább a gyerekemtől függ. Én is mentem ennyi idősen bulizni, iszogatni. Ha sofőr volt az nem ivott, ha mégis nem voltam hajlandó beülni mellé.
Többször volt, hogy a sofőrön kívül mindenki részeg volt a kocsiban. Aki vezetett imádott vezetni, bőven beérte a mentes sörökkel amikre meghívtuk az áldozatért amit hozott.
Balesettől nem tartanék. Fölösleges para, városon belül délután kettőkor a tescoba menet is történhet baj. Szerencsére a sofőrök java nem vadbarom.
Mi legutóbb édesapámmal mentünk majdnem szarvasnak este. Több évtized vezetési tapasztalat sem tudja kivédeni, hogy mondjuk ilyesmi történjen.
Kedves Kérdező!
Teljesen érthető a parád.
Ha 30 évvel lennének idősebbek, akkor is! Így azonban, hogy 40 km... Mivel már valószínűleg elmentek, így tök fölösleges benned a parát növelni. ; )
Nyugtass meg, hogy hazaértek épségben! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!