CsAnita23 kérdése:
Hogy tudnàm megakadàlyozni a láthatást?
Figyelt kérdés
Kislányom novemberben lesz 4éves. Most nyàron 2hetet volt az apjànàl. Azòta megváltozott valami mert a kislànyom sìr ès azt mondja h nem szereti az apjàt ès h nem akar nála menni. Pedig holnap jön èrte. Màr előre félek h mi lesz... hogy tudnàm megakadàlyozni h ne vigye el?2018. aug. 24. 11:49
11/17 anonim válasza:
sehogy, azt ugye tudod, h akadályoztatás esetén megütheted a bokád, ha az apa feljelent?
12/17 A kérdező kommentje:
Màr leültem vele beszèlni h mi történhetett. Annyit mond h apa mindenért kiabàl vele. Meg voltak strandon ès azt mondta neki az apja h lenyomja a vìz alá ha nem fejezi be a hisztit
2018. aug. 24. 16:36
13/17 A kérdező kommentje:
De szerintem ez a 2hèt volt sok ìgy elsőre....
2018. aug. 24. 16:37
14/17 anonim válasza:
Apja ellen neveled és így akarsz kibújni a láthatás alól?
15/17 anonim válasza:
Kérdező (#13) valószínű... rokon gyerek még 10 évesen se bírt ki 2 hetet a nagyszülőknél úgy, hogy közbe ne lássa az anyját, nem hogy 4 évesen...
Ennek nem tűnik bonyolultnak a megoldása, beszéld meg az apával, hogy először csak pár órára vigye el, aztán következő alkalommal 1 napra, és a gyereknek visszaáll a biztonságérzete. Vagy ha ez nem megy, akkor beszéljetek a gyerekkel többször telefonon. Vagy ilyesmi...
16/17 A kérdező kommentje:
Kedves 14es.... miért nevelnèm ellene??? Nem vagyok hülye mint egyesek
2018. aug. 24. 19:34
17/17 A kérdező kommentje:
2 ève vagyunk külön.. sosem bujtam ki a làthatàs alòl a 2èv alatt
2018. aug. 24. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!