Cserben hagytam a szuleimet. Hogyan tehetnem jova?
Figyelt kérdés
Elvittem oket autoval a nagynenemhez, ragaszkodtam hozza, hogy hivjanak fel, amikor hazaindulnak, hogy utanuk menjek. Amikor hivott anyukam, epp beszeltem a parommal es nem csengett ki a telefon. Allitolag tobbszor is probalt hivni de mindig foglaltat jelzett (10 percig beszeltem a ferjemmel akkor telefonon), vegul gyalog jottek haza. Nem volt messze, de mivel 63 es 69 evesek, mar eleg hamar elfaradnak, foleg edesanyam.
Nem hanytak a szememre, megis annyira bant ez a dolog :(
2018. aug. 16. 08:59
11/16 anonim válasza:
Ezen szerintem nem kell jóvá tenni semmit sem.Nem történt semmi baj, nem csináltál semmi rosszat. Nem direkt nem vetted fel a telefont, hanem éppen beszéltél a férjeddel, tehát nem direkt nem mentél el értük, hanem azért, mert nem is tudtad, hogy menni kell. Ilyen előfordul. Nálunk is van, hogy felhívom és nem látja, ezért gyalog kell hazemennem, véletlenül kizártam valakit a házból, véletlenül összecseréltük a kulcsokat stb., ha minden ilyen apró hülyeségből tragédiát csinálnánk, akkor másról sem szólna az életünk, csak erről.
12/16 anonim válasza:
Azért ne essünk már túlzásokba sem. Nyilván nem szép dolog, ha megígér valamit az ember, akkor tartja a szavát, pláne a szüleinek, de nem szándékosan nem vette fel. Nem járókeretes öregek, az én anyám is 69 éves, köszöni jól van, nem kell azért temetni ezt a korosztályt (biztos van rosszabb bőrben lévő idős is, de ez nem az aggastyán kor, könyörgöm), egy kis sétába nem halnak bele. Nem a Hortobágyon hagyta őket a kérdező, csak figyelmetlenségében nem tudták felhívni és ezek szerint egy simán vállalható távon kénytelenek voltak hazasétálni. Na durrbelebumm, kívánom nagyobb baj az egész családban sose legyen. Nem volt szándékos és láthatóan rosszul érzi magát a kérdező miatta, nem kell keresztre feszíteni amiért az éppen csak nyugdíjas korban lévő szülei, akiket nyilvánvalóan segít és szeret kénytelenek voltak egy kicsit sétálni, mert a technika ördöge épp kitolt vele, legközelebb majd már biztosan erre is figyel, hiszen tanult belőle.
13/16 anonim válasza:
De most ha jól értem, 10 percet nem bírtak várni Rád, amíg telefonáltál?
Szerintem nem baj, nem vagy "hibás". Kapcsold be a hívásvárakoztatást, és kész, többször nem fordul elő:)
14/16 anonim válasza:
Csak én nem értem, mi ebben a tragédia?
15/16 anonim válasza:
Egyesek megkövezik,mert met telefonálni. Valóban mekkora bűnt követett el! Pff sok álszent egyén
16/16 A kérdező kommentje:
#14 Tudja a fene... En tragedianak elem meg, ha valaki, akit szeretek,szamit ram, en meg nem vagyok ott neki :(
2018. aug. 16. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!