Cserben hagytam a szuleimet. Hogyan tehetnem jova?
Elvittem oket autoval a nagynenemhez, ragaszkodtam hozza, hogy hivjanak fel, amikor hazaindulnak, hogy utanuk menjek. Amikor hivott anyukam, epp beszeltem a parommal es nem csengett ki a telefon. Allitolag tobbszor is probalt hivni de mindig foglaltat jelzett (10 percig beszeltem a ferjemmel akkor telefonon), vegul gyalog jottek haza. Nem volt messze, de mivel 63 es 69 evesek, mar eleg hamar elfaradnak, foleg edesanyam.
Nem hanytak a szememre, megis annyira bant ez a dolog :(
*(10 percig beszeltem a ferjemmel akkor telefonon), vegul gyalog jottek haza
Bocsáss meg, de ez nem kifogás.
Hívás várakoztatás is van, és kijelzi ha hívott téged bárki. Szóval ez mögé ha takarózol, akkor azt inkább hazugság mint igazság...
Mozog a lelkiismereted. Mozogjon is.
Nem volt szép tőled.
3 Há persze. Ne hazudozz itt össze vissza.
Hanem felnőtt emberként viselkedj és ha hibázol akkor vállald. Ne hazudozz össze-vissza.
Hogyan tedd jóvá?
1). Kérj bocsánatot,
2). Igyekezz elvégezni mindkettőjük esetében olyan munkát, amit ők szoktak és esetleg nekik már megerőltető,
3). Hívd meg őket magatokhoz egy ebédre (vacsorára) stb, légy találékony,
4). Máskor légy figyelmesebb velük szemben.
Ülj le velük, beszéld meg a dolgot, kérj bocsánatot, mondd el: mi volt.
Amikor nekem is ki volt kapcsolva a hívás tartás-várakoztatás szolgáltatás, hiába hívott bárki, nem jelezte sípoló hanggal és nem is értesültem a bejövő hívásról.
#4, megis mi okom lenne hazudni, egy anonim oldalon, konyorgom?? Ha nem tudsz okosat irni, inkabb ne irj semmit. Lefogadom, nem vagy tobb 15-nel...
A tobbieknek koszonom!
Ti mekkora tuskók vagytok!
Telefonált, ez nem bűn. Nem direkt volt, tehát ronda dolog sem volt. Jó, hogy keresztre nem feszítitek, mert nem kapcsolt be a telefonján egy funkciót.
Kérdező, nyugodj meg, mindenki jól van, semmi cserbenhagyás enm történt. Nem szándékos volt, tíz perc telefonálás meg nem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!