Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya elzavart otthonról. Mit...

Anya elzavart otthonról. Mit csináljak? 17 éves fiú vagyok.

Figyelt kérdés
Nagyon sok házimunkát adnak. Boltunk van meg minden.. Rengeteg munkát adnak nekem. Ők fele ennyit nem csinálnak... Mindig én takarítok én pakolok a boltba is én segítek az árúnál.. A szőlőbe is. Az állatokat.. Utalásokat mindent nekem kell megcsinálni.... És mégis örökké én vagyok a rossz hogy én soha semmit nem csinálok meg egy haszontalan senki vagyok. Anyám mindig azzal jön hogy szétbassza a fejem meg agyonver meg mindent..Ő nem anya.. Már a traumák miatt amiket okozott kicsinek meg most is hogy az idegrendszerem miatta egy 0.... Ma is megcsináltam mindent annyi hogy nem ágyaztam meg és ezért elkezdett ordibálni meg nagyanyám is hogy egy nyomorék gerinctelen undorító féreg vagyok takarodjak el itthonról megöl engem is a barátnőmmel együtt meg minden.... Nem bírom már.... Már a szenvedéstől csak vagyok és pityergek. Meg mindig az öcsémmel meg a nővéremmel jön.. Hogy ők mennyivel jobbak.. Csak mondom nővérem 22éves az élettársa tartja el.. Öcsém egy elkényeztetett kis majom.. Nem tudok senkihez menni :( :( A válaszokat előre is köszönöm.
2018. aug. 14. 12:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%

10.! Elképzelhető, hogy az öccse 100 ezres ajándékot kap Gyereknapra. (Az előbb elírtam.)

De áruld már el, ha a kérdező jelenleg nincs itt, hogy ok nélkül miért zavarják el?

Saját írása szerint mindent megcsinál, segít a boltban (is), és ártatlan mindenben. Mégis ő a legutolsó szemét aljadék. Nem gondolod, hogy van valami vaj a fején?

A kabátos részt akkor sem hiszem el... Meg az ok nélküli elzavarást sem.

2018. aug. 14. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne keress munkát, hanem puncs.hu-n keress valakit aki támogatna téged addig amig le nem érettségizel
2018. aug. 14. 19:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinni semmit. Mindenkinek szíve joga. Nyilván azért írom ki névtelenül hogy ne sajnáljanak.. Miért hazudnék. Ez így van.. Az igazi apámmal elválltak. Nagyon utálja apát. Állítólag nagyon hasonlítok apámra.. Lehet ez a baj..
2018. aug. 14. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
És apukáddal tartod a kapcsolatot? Oda nem mehetsz?
2018. aug. 16. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!