Anya elzavart otthonról. Mit csináljak? 17 éves fiú
vagyok.
18 éves korodig nem dobhat ki otthonról. Hazamész, ha nem enged be, hívd a rendőröket.
Aztán kezdj el gondolkodni erősen, hol fogsz lakni 18 éves korod után.
2018. aug. 14. 12:19
2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok sehova se menni....
3/14 anonim válasza:
Van saját keresleted?Ha nincs ,szerezz munkát,gyűjtögess és költözz albérletbe,keress lakótársakat,mondjuk a barátnődet.
2018. aug. 14. 12:29
Baràtnődékhez nem mehetsz? Más rokon? Haverok, barátok? Valaki csak van. Ha nincs senki, akkor meg gondolkozz el miért nincs. Keress munkát. Menj haza, ha nem engednek be, akkor menj a rendőrségre. Utána sürgősen old meg a munka kérdést és költözz el. Állj a sarkadra, ne bőgj, azzal nem lesz jobb, én is átéltem sok hasonló, sőt rosszabb dolgokat is. Ne keseredj el, az nem segít.
2018. aug. 14. 12:51
5/14 A kérdező kommentje:
Hát barátaim voltak.. De megszakadt velük a kapcsolatom mert ugye alig van szabadidőm anyáék miatt.... És azt is a barátnőmmel töltöm.... Csak ő van nekem.. Igazából ha van egy kis pénzem mindig rá költöm mindig veszek neki valamit elviszem valahova.... Mert nem sok lehetősége van rá.. És mivel nekem ilyen szar az életem ezért legalább neki szeretnék jó dolgokat okozni. Télen nem volt kabátom.. Mert toll kabátom volt és kimosták anyáék.. Elromlott.. Semmit nem melegített. 10ezer forintos télikabátot nem akart nekem megvenni anyám.. 2 hétig kabát nélkül voltam télen.. Leakciózták 6ra akkor vette meg.. Az ösztöndíjam is elveszi amit sulitól kaptam.... Öcsémnek 100ezer forintos ajándékot vett gyereknapra.. Az én születésnapomat el is felejtette.. 1héttel később kaptam tortát.. Én annak is örülök.. Szereztem 60ezret magamnak. Vettem egy telefont.... A régi telefonomat is öcsémnek kellett adnom pedig azt is a saját pénzemből vettem.... Mindenem elveszik.... Mindent tönkre tesznek nekem.. Iskola nélkül hova menjek dolgozni ?Évvesztes vagyok.... 18 évesen suliba járnék még..
Ne panaszkodj, viselkedj férfi módjára!
Itt csak elnőiesítenek, anyukák válaszolnak csak. A babusgatásukkal meg csak ártanak, azt a kislányoknak hagyják meg...
Nem engednek be a házadba? Milyen nyávogás ez?
Nekem a mamám volt hasonló, 15 évesen bezárt a wécébe, én pedig kitörtem az ajtót, utána kést szorítottam az öreg torkához. Meg is vágtam neki véletlenül, de csak felületi sérülés volt. Ezek után már nem mert szórakozni velem, bár igaz, hogy 3 évig nem is állt velem szóba.
2018. aug. 14. 13:22
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor sem emelnék anyára kezet ha megverne.. Nem férfi aki egy nőt megüt.. Főleg az anyukáját. Nem panaszkodom. Megoldást szeretnék találni erre a helyzetre.. Mert egyedül nem megy.
Semmi rokon? Nővéredék nem fogadnak be? Apudat nem említed a sztoriban, vele mizu?
Gyámhatósághoz is fordulhatsz végső esetben, 18 éves korodig maradhatsz ott.
Barátnődhöz?
Ne adj nekik oda semmi pénzt.
2018. aug. 14. 13:44
Ezt a sztorit tudod, ki hiszi el...
A tipikus bezzeg a nővérem és öcsém mindent megkap, 100 ezres szülinapi ajándékot, te halálra dolgozod magad otthon, mégis hetekig kabát nélkül jártál télen,mert nem vettek neked 10 ezerért kabátot, csak akkor, amikor már leakciózták.
Halálra dolgozod magad otthon és minden indok nélkül csak úgy kiraknak.
Ezt kicsit túltoltad. Nem baj. Én elolvastam, csak nem hiszem el.
2018. aug. 14. 13:56
Pedig siman van ilyen..én is ismerek ilyen csaladot..
2018. aug. 14. 14:44
Kapcsolódó kérdések: