Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más szülője is csinálja ezt?...

Más szülője is csinálja ezt? Jogoson vagyok mèrges vagy èn vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
A lènyeg, hogy apám itthonról dolgozik ès nem nagyon találkozik emberekkel. A szüleim elváltak, most apámmal lakok. Nem igazán beszèlget most vele senki mert dolgozok napközben ès èn amúgy sem tudok miről. Ez lehet a dolgok háttere. Minden egyes barátommal ezt csinálta, de az utolsó kèt eset nagyon megbántott. Ahogy átjön a barátom, több-kevesebb idő után rászáll, ès kb lenyúlja tőlem. Egyszer èpp nagy sütèsekben voltam, mert követelte pontban 7 re a vacsorát, ès jól jött volna egy kis segítség, de elrabolta, ès mindenfèle ossziloszkópokat mutogatott neki. A barátomat èrdekelte a dolog, de inkább lett volna velem, de nem akarta apámat megbántani. Ma meg szintèn sütnöm kellett, szólok apámnak rakjon be egy kis zenèt, erre elviszi őt a szobájába ès az erősítőrendszerèvel próbálja lenyűgözni...bent ültem mellette a kanapèn, erre apám kiküld, hogy ne zavarjam a telefonozással zenehallgatás közben. Ezek után kb amíg el nem indult, nem szállt le róla, ès mèg engem is cukkolt direkt. Hacsak nem bújunk el az egy embernek is kicsi szobámban, akkor minden alkalommal ez van. Megmondtam apámnak, hogy hagyjon már vele kettesben egy kicsit, de le se szarta, a barátom meg nem akarja megbántani vagy magára haragítani. Persze örülök, hogy bírják egymást,ès sajnálom kicsit apámat, de ez már sok nem?

2018. aug. 14. 00:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Ez engem is zavarna. Ha a párom átjön hozzám, akkor ne vonuljon el apámmal beszélgetni, szerelni stb., hanem akkor velem legyen. Nem azt mondom, hogy ne is szóljon a szüleimhez vagy ilyesmi, sőt tök jó, ha jó a kapcsolatuk és tudnak beszélgetni, de azért van egy határ. Nem tudom, hogy miért jó nekem, ha a párom elviekben hozzám jön és amíg nálunk van, akkor addig én pl. főzök egyedül, ő meg apámmal sztorizgat... Szerintem legközelebb ne nálatok találkozzatok, hanem a barátodnál vagy esetleg menjetek el együtt valahová (pl. kirándulni a környéken, strand, mozi, fagyizó, étterem stb.)
2018. aug. 14. 08:52
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Apukámnak 3 lánya van, a nagypapák meghaltak, a rokonság férfi tagjai elváltak...így volt olyan családi találkozó ahol 14 nő volt és apukám.

Innentől kezdve mikor elsőnek levittem hozzá a párom ő is bezsongott a férfitársaságtól. Megmutatta neki a motorját, a szerelős cuccait a pincében stb...én úgy voltam vele, h úgyis van sok olyan alkalom mikor kettesben vagyunk párommal (mikor én megyek hozzájuk, vagy az albiban, meg este) így nem sajnáltam h apum kicsit "kisajátította".

Amúgy ez nálunk mérséklődött az idővel és most jó látni h kijönnek. ;)

2018. aug. 14. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Kellemetlen, de állj a sarkadra vagy ne hívd át a pasidat.

Akkor lehettek kettesben pl náluk?

2018. aug. 14. 09:43
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

" Minden egyes barátommal ezt csinálta..."

"Nem igazán beszèlget most vele senki mert...èn amúgy sem tudok miről."

"bent ültem mellette a kanapèn, erre apám kiküld, hogy ne zavarjam a telefonozással"

Mint írtad társaságban is inkább a telefont nyomogatod unalmadban, hiszen beszélgetni nem tudsz miről.

Úgy tűnik, hogy egyik barátodat sem tudtad hosszabban lekötni, mert nekik a szex előtt és után is van élet.

Egyszerűen unalmas vagy.

2018. aug. 14. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Gyakori kérdéseken nem nagyon szertik az apukákat, a sok kommentelő a családi kategóriában rossz gyerekkoron ment végig, köztük én is, de én nem adok szülőellenes tippeket csak azért, mert nekem nem csak a jó jutott..

A válaszom meg, hogy menj már, hogy nem beszéltek. Ha nem tényleg begyöpösödött akkor vágyik legalább a te társaságodra..

Próbáljozz, elősször próbálj poénokat dobni, de olyat ami neki is vicces.. :p

Majd beszélgessetek akármiről, vagy mennyetek el valami kiállításra, ahol ő tud mesélni biztos érdekes dolgokat, lehet téged nem érdekel, de ha az eddig leírtak alapján ilyen apám lenne, akkor is elmennék vele, ha nem érdekel, de szeretném látni a szemében a csillogást, hogy végre ő van a középpontban.

Ha nem tett semmi rosszat ellened akkor gondolkozz el a te és az ő kapcsolatán.

2018. aug. 14. 10:17
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
A párod vagy egy puhap*cs, vagy tényleg szívesebben van az apáddal. :DD
2018. aug. 14. 10:38
 17/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem az apád tehet róla, ha te nőként sem tudod lekötni a pasasaidat !
2018. aug. 14. 10:55
 18/18 anonim ***** válasza:
36%

"Minden egyes barátommal ezt csinálta"

Ezek szerint az összes pasasod -kivétel nélkül- többre értékelte apádnak a társaságát mint a tiédet.

Vajon miért??

Talán mert egyszerűen uncsi vagy?!

2018. aug. 14. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!