Más szülője is csinálja ezt? Jogoson vagyok mèrges vagy èn vagyok a hülye?
Apukámnak 3 lánya van, a nagypapák meghaltak, a rokonság férfi tagjai elváltak...így volt olyan családi találkozó ahol 14 nő volt és apukám.
Innentől kezdve mikor elsőnek levittem hozzá a párom ő is bezsongott a férfitársaságtól. Megmutatta neki a motorját, a szerelős cuccait a pincében stb...én úgy voltam vele, h úgyis van sok olyan alkalom mikor kettesben vagyunk párommal (mikor én megyek hozzájuk, vagy az albiban, meg este) így nem sajnáltam h apum kicsit "kisajátította".
Amúgy ez nálunk mérséklődött az idővel és most jó látni h kijönnek. ;)
Kellemetlen, de állj a sarkadra vagy ne hívd át a pasidat.
Akkor lehettek kettesben pl náluk?
" Minden egyes barátommal ezt csinálta..."
"Nem igazán beszèlget most vele senki mert...èn amúgy sem tudok miről."
"bent ültem mellette a kanapèn, erre apám kiküld, hogy ne zavarjam a telefonozással"
Mint írtad társaságban is inkább a telefont nyomogatod unalmadban, hiszen beszélgetni nem tudsz miről.
Úgy tűnik, hogy egyik barátodat sem tudtad hosszabban lekötni, mert nekik a szex előtt és után is van élet.
Egyszerűen unalmas vagy.
Gyakori kérdéseken nem nagyon szertik az apukákat, a sok kommentelő a családi kategóriában rossz gyerekkoron ment végig, köztük én is, de én nem adok szülőellenes tippeket csak azért, mert nekem nem csak a jó jutott..
A válaszom meg, hogy menj már, hogy nem beszéltek. Ha nem tényleg begyöpösödött akkor vágyik legalább a te társaságodra..
Próbáljozz, elősször próbálj poénokat dobni, de olyat ami neki is vicces.. :p
Majd beszélgessetek akármiről, vagy mennyetek el valami kiállításra, ahol ő tud mesélni biztos érdekes dolgokat, lehet téged nem érdekel, de ha az eddig leírtak alapján ilyen apám lenne, akkor is elmennék vele, ha nem érdekel, de szeretném látni a szemében a csillogást, hogy végre ő van a középpontban.
Ha nem tett semmi rosszat ellened akkor gondolkozz el a te és az ő kapcsolatán.
"Minden egyes barátommal ezt csinálta"
Ezek szerint az összes pasasod -kivétel nélkül- többre értékelte apádnak a társaságát mint a tiédet.
Vajon miért??
Talán mert egyszerűen uncsi vagy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!