Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy Budapestre költözzünk?
Csinalhat 10 oldalas pro listat is.
Nincs az a szulo aki egy kamaszhiszti miatt elkoltozik. Foleg ha sajat lakasuk van meg inkabb.
Videken semmi nincs... Jaj egyem a lelked. Talan uberhiper mozik meg drogos bulikbol van kevesebb, de aki videken nem talalja fel magat, az Budapesten se lesz okosabb.
Sehogy. Ugye vágod, hogy nem olyan könnyű csak úgy költözgetni, kell hozzá egy jó kis kezdőtőke már akkor is ha csak albiba mennél. Arról nem is beszélve, hogyha a család a mostani helyen akar maradni eszükbe sem lesz a kedvedért költözgetni.
Majd leérettségizel és jelentkezel pestre egyetemre. Kollégium, szobabérlés és élhetsz pesten.
Majd TE felköltözöl, ha akarsz és lesz pénzed.
Ha szerinted annyira jó Bp-n élni, hát tessék. Megsúgom: tömeg van, kosz, mocsok, az agglomerációba pedig sokszor lehetetlen kijutni éjszaka, mert busz sem jár mindenhová.
Én Bp külvárosában éltem, csak 4 órát bxtam el a reggeli-esti utazással.
Vidéken nőttem fel, a vidék alatt itt a kicsi falut értem, és száz százalékig megértem a kérdezőt, hogy menni akar. Ugyanis vidéken nem csak drogos bulik meg tömeg nincs, hanem
- normális orvosi ellátás
- jó minőségű oktatás (max. a nagyvárosokban...)
- tömegközlekedés
- munkahely (honnan tudjátok, hogy nem akar nyaranta dolgozni? Én akartam volna, de nem volt hol)
- fiatalok, akikkel barátkozhatna
- sportcsapatok, ahová csatlakozhatna
- bolt
- ATM
- kedved élni.
Kérdező, ha vagy olyan mázlista, hogy legalább napszámosnak felvesznek valahová, akkor gyűjthetsz pénzt, hogy felköltözz belőle, ha leérettségiztél. De iszonyat drága lesz, én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!