Elso talalkozas az apammal. Hogy kellene viselkednem?
A lenyeg, hogy 4 eves koromban elvaltak anyuek es en azota nem is lattam edesapamat egyeltalan. Most leszek 20 eves 14.-en. Ugy fest, hogy lehetosegem lesz a kozeljovoben talalkozni vele. Mit kellene mondanom??? Nyilvan nem vonhatom felelossegre, nem tamadhatom le, hogy hol volt, miert nem keresett stb. Mi a megfelelo viselkedesi forma? Oleljem meg? Mutatkozzak be??
Fogalmam sincs, mi a normalis viselkedes. Idegenek vagyunk egymasnak, pedig egy verbol valok vagyunk.
Esetleg ha van koztetek olyan, aki ezen atesett mar, az legyszi irja le a tapasztalatait.
Tanacstalan vagyok.
Nyilvan elmondanam neki, mi a helyzet velem, hogy vagyok stb. De mi lesz ha meglatom es zokogni kezdek vagy nem tudom???? O az apam es en nem ismerem! Nem tudom, hogyan reagalnek ra.
Kerlek segitsetek nekem es adjatok tanacsot.
Bocsi az esetleges helyesirasi hibakert.
"Szépen le pontoztál mindenkit kedves kérdező, akinek nem tetszenek a válaszai!"
Miért hiszik itt egyesek, hogy csak és kizárólag a kérdező pontozhat? Ennyire kezdő mind, aki ezt szóvá teszi? Hihetetlen, hogy ennyire nem látják át...
38% ;-)
(Csak hogy mások is lássák, hogy működik az egész, mert annyira unalmas, hogy előbb-utóbb minden kérdésnél elhangzik, hogy "fúj, a kérdező lepontozott"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!