Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elso talalkozas az apammal....

Elso talalkozas az apammal. Hogy kellene viselkednem?

Figyelt kérdés

A lenyeg, hogy 4 eves koromban elvaltak anyuek es en azota nem is lattam edesapamat egyeltalan. Most leszek 20 eves 14.-en. Ugy fest, hogy lehetosegem lesz a kozeljovoben talalkozni vele. Mit kellene mondanom??? Nyilvan nem vonhatom felelossegre, nem tamadhatom le, hogy hol volt, miert nem keresett stb. Mi a megfelelo viselkedesi forma? Oleljem meg? Mutatkozzak be??

Fogalmam sincs, mi a normalis viselkedes. Idegenek vagyunk egymasnak, pedig egy verbol valok vagyunk.

Esetleg ha van koztetek olyan, aki ezen atesett mar, az legyszi irja le a tapasztalatait.

Tanacstalan vagyok.

Nyilvan elmondanam neki, mi a helyzet velem, hogy vagyok stb. De mi lesz ha meglatom es zokogni kezdek vagy nem tudom???? O az apam es en nem ismerem! Nem tudom, hogyan reagalnek ra.

Kerlek segitsetek nekem es adjatok tanacsot.

Bocsi az esetleges helyesirasi hibakert.

2018. aug. 11. 01:34
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
62%
Csinálj, amit akarsz, de nagyot fogsz csalódni. Az élet nem olyan, mint egy amerikai családi vígjáték, de tudom, hogy mit akarsz hinni, csak éppen tartok tőle, hogy nem jönnek be a számításaid, akkor pedig elég pocsékul fogod érezni magad. Találkozz apáddal, de ha érdekelnéd, meg tudott volna keresni, és nem neked kéne futnod utána.
2018. aug. 12. 09:20
 32/39 anonim ***** válasza:
89%
Ez az ember nem fog sírni mikor találkozol vele,ezt borítékolom,ugyanis eddig se érdekelte mi van veled.Ha nagyon akarta volna,megkeresett volna,volt rá 16 éve.Nem tette,kényszerből fizette a gyerektartást.Ezek szerint agresszív jellem,talán iszik is.A helyedben egyszer találkoznék vele,váltanék pár szót,ő hogy látta ezt az egészet,de nem tartanám vele a kapcsolatot a továbbiakban,eddig is jól elvolt nélküled.Mondom ezt úgy,hogy én se ismertem apámat,egyszer nekem is eszembe jutott a találka,de pont előtte meghalt.Fénykép sincs róla,gyerektartást se fizetett,szóval ha találkoztunk volna is,semmi érzelmet nem váltott volna ki belőlem,mert nem vett részt az életemben,és bizony elég sok gondot okozott lelkileg hogy apa nélkül nőttem fel,mindig is volt egy érzetem,hogy nem vagyok biztonságban az életben.
2018. aug. 12. 11:33
 33/39 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, miért tartod ekkora nagy jótettnek a gyerektartást. Apám is alkoholista volt. Vonták a fizetéséből, nem jajveszékelve bőgött havonta, hogy "édes gyermekem, küldöm a pénzt, jó életed legyen".
2018. aug. 12. 12:11
 34/39 anonim ***** válasza:
55%

"Szépen le pontoztál mindenkit kedves kérdező, akinek nem tetszenek a válaszai!"

Miért hiszik itt egyesek, hogy csak és kizárólag a kérdező pontozhat? Ennyire kezdő mind, aki ezt szóvá teszi? Hihetetlen, hogy ennyire nem látják át...

2018. aug. 12. 18:27
 35/39 anonim ***** válasza:
#34 a valasz 0%ban hasznos 😂
2018. aug. 12. 22:42
 36/39 anonim ***** válasza:
Már 12. És akkor mi van?
2018. aug. 13. 17:59
 37/39 anonim ***** válasza:
Hopp, most meg már 28. :)
2018. aug. 13. 17:59
 38/39 anonim ***** válasza:
😂 komoly! Na de nem ez a lényeg, hanem ez a szerencsétlen kérdező!
2018. aug. 13. 21:26
 39/39 anonim ***** válasza:

38% ;-)

(Csak hogy mások is lássák, hogy működik az egész, mert annyira unalmas, hogy előbb-utóbb minden kérdésnél elhangzik, hogy "fúj, a kérdező lepontozott"...)

2018. aug. 13. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!