Elso talalkozas az apammal. Hogy kellene viselkednem?
A lenyeg, hogy 4 eves koromban elvaltak anyuek es en azota nem is lattam edesapamat egyeltalan. Most leszek 20 eves 14.-en. Ugy fest, hogy lehetosegem lesz a kozeljovoben talalkozni vele. Mit kellene mondanom??? Nyilvan nem vonhatom felelossegre, nem tamadhatom le, hogy hol volt, miert nem keresett stb. Mi a megfelelo viselkedesi forma? Oleljem meg? Mutatkozzak be??
Fogalmam sincs, mi a normalis viselkedes. Idegenek vagyunk egymasnak, pedig egy verbol valok vagyunk.
Esetleg ha van koztetek olyan, aki ezen atesett mar, az legyszi irja le a tapasztalatait.
Tanacstalan vagyok.
Nyilvan elmondanam neki, mi a helyzet velem, hogy vagyok stb. De mi lesz ha meglatom es zokogni kezdek vagy nem tudom???? O az apam es en nem ismerem! Nem tudom, hogyan reagalnek ra.
Kerlek segitsetek nekem es adjatok tanacsot.
Bocsi az esetleges helyesirasi hibakert.
Ácsi, álljunk meg már egy pillanatra.
Adott egy apuka, aki ellen sikerült távolságtartási végzést elintézni anyukádnak. Tudod te, hogy ez mit jelent? Nem azért ítélnek távolságtartásit, mert a drága apukád csak csúnyán összehúzta a szemöldökét...
Ha még ő keresne téged azt mondanám, hogy egy próbát talán megér, de ezek után még te koslatsz a nyomába? Azt se tudod, hogy ő akar-e egyáltalán találkozni veled, sőt, valószínű, hogy egyáltalán nem is akar, hisz ahogy te is írtad, csak a nevedet kellett volna beírnia a keresőbe.
Távoltartásit nem ítélnek meg csak úgy, ráadásul külföldre sem mehettetek volna csak úgy, ennek nyomós oka lehetett.
Előbb anyukáddal beszélj a dologról, de úgy jó alaposan, mindenben kérdezd ki, mi volt, miért volt.
Ne misztifikáld túl ezt a dolgot, nem biztos, hogy apád olyan ember, amilyennek szeretnéd látni, nagyot is csalódhatsz. Mindenképp nyilvános helyen találkozzatok, és ne menj egyedül, hanem valakivel, akiben feltétlenül megbízol. Akár anyukáddal.
Eleg zuros dolgok tortentek valas alatt es utan. Apam eleinte kapott lathatosagi jogot, tobbszor jelent meg reszegen a talalkozok soran. Emiatt ezt a jogot elvettek tole. Amikor ezt megtudta, reszegen berontott a hazunkba a reszeg haverjaival, es bantani akarta anyum. Anyu testvereivel osszeverekedett es betorte az ablakot. Emiatt kapott tavoltartasit.
Anyu ezeket meselte.
Ahhoz, hogy anyu kivihessen kulfoldre, valoban kellett VOLNA a beleegyezese. Apam nem egyezett bele, de nem tudta indokolni, miert nem egyezik bele normalis indokokkal, igy a birosag ugy dontott, hogy anyu kivihet. nem vettek figyelembe,hogy apam mit akar.
Annak ellenere, hogy ennyi rosszat tudok rola, tisztaban vagyok vele, hogy minden dolognak ket oldala van. Kivancsi lennek ra, hogy o mit mond. Megvaltozott e, miert tette amiket tett stb..
Nem szeretnek ugy meghalni, hogy egyszer az eletben nem beszeltem az edesapammal.
Nem vedeni szeretnem de:
Anyum sem egy szent, igaz, o nevelt fel, de mindenkibol a legrosszabbat hozza ki, gyakran hiszterikus. Valoszinuleg apam miatta lett alkoholista.
Mindemellett valoban halaval tartozom neki, hiszen felnevelt. De maga a teny, hogy hazudott a gyerektartasrol, felveti annak a lehetoseget, hogy masban is hazudhatott.
Nem tudok anyuval leulni megbeszelni a dolgokat, ha tudom, hogy nem bizhatok a szavai hitelessegeben 100%-ig.
A talalkozo 3-asban lenne. Apum, en es a nagybatyam( anyu egyik tesoja) talalkoznank egy kavezoban.
“Anyum sem egy szent, igaz, o nevelt fel, de mindenkibol a legrosszabbat hozza ki, gyakran hiszterikus. Valoszinuleg apam miatta lett alkoholista.”
Alkoholista nem azért lesz valaki mert hisztis a felesége
Szépen le pontoztál mindenkit kedves kérdező, akinek nem tetszenek a válaszai! Csinálj amit akarsz, akkora pofára esés lesz ebből hogy hihetetlen. Csak tudná az ember ilyenkor minek tesznek fel kérdéseket, ha úgyis a saját fejük után mennek?? Naiv vagy még nagyon, éretlen!
15# voltam, aki szinten ebben a szituban volt, de úgy gondolom nálad több eszem volt az én koromban,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!