Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irigy vagyok, mert apukám nem...

Irigy vagyok, mert apukám nem törődik velem?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, mert anyu csalta aput. Anyu ahhoz a férfihoz költözött, de azóta nem is tudunk róla semmit. Én apával maradtam. Mikor 18 éves lettem és koliba mentem az egyetem miatt, apukám egyedül maradt és újraházasodott. Azóta alig érdeklődik felőlem. Egyetem mellett dolgozom, hogy eltartsam magam. A nőnek, akit elvett van egy nálam 2 évvel fiatalabb lánya, neki most fizeti a tandíját és a jogsiját is kifizette. A napokban tudtam meg, hogy a ház amit a nővel közösen vettek a lány nevén van. Nagyon rosszul esik. Jövőre végzek az egyetemen azt se tudom hova megyek a koliból. A fizetésem épphogy elég lesz az albérletre, rezsire, kajára. Nem akarok pénzhajhásznak tűnni, nem is vagyok az, de irigy vagyok a lányra, hogy neki mindent megvesz, én meg nem is érdeklem.
2018. aug. 10. 13:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Emlékszem egy elég hasonló kérdésre nem túl régről. Gondolom azt is te tetted fel. Csak azt tudom javasolni, hogy kérdezz rá apádnál, hogy téged miért nem támogat, miért nem neked vesz lakást? Aztán majd írd meg, mit mondott.
2018. aug. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!