Aggódnom kéne? Együtt alvás.
Sziasztok!
Van egy barátnőm, akinek az édesanyja pár hete lelépett az egyik szeretőjével. Nem szeretném jobban részletezni, de a lényeg az, hogy az édesapja nagyon hiányolja a nőt annak ellenére, hogy többször megcsalta és naphosszat csak arról beszél, hogy mennyire hiányzik neki.
Szóval, ami számomra elég "érdekes" az, hogy megkérte a barátnőmet egy idő után, hogy aludjanak együtt. Szóval aggódnom kéne ezzel kapcsolatban? A barátnőm 14 éves.
Nos, egyrészt egy normális apuka nem gondol úgy a lányára. Most valoszinuleg mnagyon maganyos, szivbol szerette a nejét és hianyzik neki. Valoszinuleg neki eszebe se jut olyasmi
De Azért legyetek óvatosak. Nagyon
Értem én, hogy mindenki a jót szereti feltételezni meg, hogy egy normális apukának ilyen nem jut az eszébe… na de honnan veszitek, hogy ez a nagy trauma (folyamatos csalás, majd elhagyás) nem okozott valami geb_szt a férfinél?
Ha tényleg csak odafigyelésre vágyik, akkor tökéletesen elég lesz, ha a barátnőd napközben tölt vele több időt. Nem kell együtt aludni.
Köszönöm a normális hangvételű válaszokat, nem tudom ki pontozott le mindenkit egyébként, de mindegy.
Először is beleírtam a kérdésbe, hogy 14 éves a barátnőm. Ott van feketén fehéren.
Másodszor nem értem, hogy ez miért lenne kamu. Igen ő mondta, hogy ott alszik. Komolyan nem értem, hogy ebben mi olyan hihetetlen.
Harmadszor igen tudom ez a tipikus válasz, hogy semmi közöm hozzá. Igazatok van nem az én családom mindenki azt csinál amit akar, de nem is akartam ebbe beleszólni csupán kíváncsi voltam, hogy esetleg történhet-e valami komolyabb dolog. Hallottam már ilyen beteg esetekről. Persze ez nem indok arra, hogy biztosan itt is van valami másféle szándék. Nem tudom, hogy az apai szeretet milyen, mert én nem ismerem. Ha hülye kérdésnek tűnik amit felraktam akkor elnézést.
A barátnőm egyébként vele alszik azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!