Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aggódnom kéne? Együtt alvás.

Aggódnom kéne? Együtt alvás.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátnőm, akinek az édesanyja pár hete lelépett az egyik szeretőjével. Nem szeretném jobban részletezni, de a lényeg az, hogy az édesapja nagyon hiányolja a nőt annak ellenére, hogy többször megcsalta és naphosszat csak arról beszél, hogy mennyire hiányzik neki.

Szóval, ami számomra elég "érdekes" az, hogy megkérte a barátnőmet egy idő után, hogy aludjanak együtt. Szóval aggódnom kéne ezzel kapcsolatban? A barátnőm 14 éves.

2018. aug. 9. 09:39
1 2
 11/19 anonim válasza:
62%
Szia! Igen aggódjál. Mikor válófélben voltam a férjemmel( (amitől Ő kissé "megzakkant")ugyanezt csinálta a kisebbik lányommal. Arra kérte aludjon vele. Aztán önmagától elkezdett pszichológushoz járni, aki velem is beszélni szeretett volna. Akkor hívta fel a figyelmemet erre a veszélyre. Azt mondta most kezdi átadni az én szerepeimet a gyereknek, először a háztartásban, majd máshol is. Igen vigyázzatok.
2018. aug. 9. 10:41
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Úu, de beteg.
2018. aug. 9. 10:49
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Nos, egyrészt egy normális apuka nem gondol úgy a lányára. Most valoszinuleg mnagyon maganyos, szivbol szerette a nejét és hianyzik neki. Valoszinuleg neki eszebe se jut olyasmi

De Azért legyetek óvatosak. Nagyon

2018. aug. 9. 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja szívből szerette, amikor írta hogy folyton csalta.
2018. aug. 9. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
ma 10:59-es: az anya csalta az apát!
2018. aug. 9. 11:34
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Értem én, hogy mindenki a jót szereti feltételezni meg, hogy egy normális apukának ilyen nem jut az eszébe… na de honnan veszitek, hogy ez a nagy trauma (folyamatos csalás, majd elhagyás) nem okozott valami geb_szt a férfinél?

Ha tényleg csak odafigyelésre vágyik, akkor tökéletesen elég lesz, ha a barátnőd napközben tölt vele több időt. Nem kell együtt aludni.

2018. aug. 9. 17:36
 17/19 anonim ***** válasza:
fontos tudni a korát. ha nincs 16 jelenteni kell.
2018. aug. 9. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, aggódnék. Mert ha egy dolog, hogy szerette a feleségét, hiányzik. Neki, de abszolút nem normális a kérése a lánya felé. Mi volta barátnőd reakciója a kérésre?
2018. aug. 9. 18:55
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális hangvételű válaszokat, nem tudom ki pontozott le mindenkit egyébként, de mindegy.

Először is beleírtam a kérdésbe, hogy 14 éves a barátnőm. Ott van feketén fehéren.

Másodszor nem értem, hogy ez miért lenne kamu. Igen ő mondta, hogy ott alszik. Komolyan nem értem, hogy ebben mi olyan hihetetlen.

Harmadszor igen tudom ez a tipikus válasz, hogy semmi közöm hozzá. Igazatok van nem az én családom mindenki azt csinál amit akar, de nem is akartam ebbe beleszólni csupán kíváncsi voltam, hogy esetleg történhet-e valami komolyabb dolog. Hallottam már ilyen beteg esetekről. Persze ez nem indok arra, hogy biztosan itt is van valami másféle szándék. Nem tudom, hogy az apai szeretet milyen, mert én nem ismerem. Ha hülye kérdésnek tűnik amit felraktam akkor elnézést.

A barátnőm egyébként vele alszik azóta.

2018. aug. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!