Miért remeg alvás közben? Aggódnom kéne? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A párommal gyakran együtt alszunk, és észrevettem nála, hogy amikor elalszik az átlagosnál sokkal nagyobb intenzitással "rángatózik" keze, lába stb.. idővel megszoktam, gondoltam biztosan álmodik és azért.. Tegnap éjjel azonban amikor elaludt nagyon megijedtem. Éppen csak elaludt és nagyon elkezdte rázni a fejét jobbra-balra, de ilyen görcsösen.. rászóltam, hogy mit csinál.. és akkor ő félálomban mondta, hogy nem tudja, csak érezte egész testéből fakadóan, hogy lüktet a feje (azt nem tudta, hogy remegett a feje). Ez normális? Aggódnom kéne, később rosszabbodhat? Azt kell tudni róla, hogy pincérnek nem mehetett volna, mert kicsit remeg a keze, hirtelen zuhan álomba. Pszichológiai problémái nincsenek, sportol, komolyabb egészségi problémával/kal nem küzd, nem dohányzik, csak alkalmanként iszik keveset, 20/F. Nem értem, segítségeteket várom.2010. aug. 31. 18:55
1/6 anonim válasza:
az emberek kb 90 százaléka rángatózik elalvásnál...
2/6 anonim válasza:
Megyei kórházakban, Pesten szinte mindben van alváslabor. Ott nézesd meg, az lesz a biztos.
3/6 anonim válasza:
Tobb mint valoszinu, hogy belso feszultseg, es nem artana kezeltetni, mert a remegese az nem termeszetes.
Kesobbiekben akkor jelent problemat, amikor egy komolyabb
nehezseggel kell szembe nezni, ahol turelemre lenne szukseg.
Menjen el orvoshoz, vagy pedig O kezdje el kezelni magat.
Nagyon fontos lenne a napi relaxalas, az elme pihentetese!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat,megfontolom az összeset,és megbeszélem a párommal...
2010. aug. 31. 22:01
5/6 A kérdező kommentje:
az egyik klinika oldalán találtam egyfajta betegséget, ami eléggé rá illik, köszönöm az ötletet :)
2010. aug. 31. 22:04
6/6 anonim válasza:
Egy neurológus nem ártana. Ha nincs testi eltérés/betegség akkor irány a pszichiáter
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!