Nektek rosszul esne ha édesanyátok elmenne a tengerpartra kirándulni és csak tesotoknak szólt volna?
Figyelt kérdés
Tesóm iskolás én egyetemen vagyok, tehát mind a kettőnknek vakációja van. Szüleim elváltak, tesóm van anyánál én apánál. Ha én és apa mentünk valahova mindig hívtuk tesóm.2018. aug. 7. 10:06
11/13 anonim válasza:
Igen, rosszul esne, főleg, ha egyszer sem hívott sehová. Viszont, akkor már nagy meglepetés nem érhetett .
12/13 anonim válasza:
Nem feltetlen ugyanaz a ketto, mivel te egyetemistakent mar felnott vagy, o meg iskolaskent meg gyerek. A gyereket nyilvan viszi magaval az ember nyaralni, de a felnott csaladtagok mar oldjak meg maguknak.
Jaja de itt gondolom gyerekként se vitte a kérdezőt sehová. Jol le lettünk pontozva,de várhato volt sok anya magára ismert..
13/13 anonim válasza:
12: na igen, az mar egy masik tortenet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!