Apámat 2x láttam meztelenül azt is véletlen, anyám szokott inkább csupaszkodni, de az mégis csak más. A kérdésre válaszolva szerintem óvodás korig elfogadható. 20/f
2018. aug. 5. 12:18
12/36 anonim válasza:
Anyát SEM természetes, már ne is haragudj.
Én 4-5 éves fiam előtt sem flangálok meztelenül.
2018. aug. 5. 12:42
13/36 anonim válasza:
Apukámat egyszer láttam meztelenül, olyan 3 éves koromban.
Anyukámat szoktam látni sűrűn, de én is nő vagyok.
A párom egyik szülőjét sem látta meztelenül soha. Ha lesz gyerek, előtte sem fogunk direkt meztelenkedni, egy alsógatyát, egy bugyit+lenge trikót elbírunk mindketten.
2018. aug. 5. 12:42
14/36 anonim válasza:
Ha nem lát senkit meztelenül, akkor ez egy tabu téma lesz a gyerek számára és majd felnőttként kiakadnak egy ilyen kérdés alatt.
Ha ahhoz van hozzászokva, hogy a csupasz testben semmi rossz sincs, teljesen természetes, akkor nem lesz annyira gátlásos. Ezért van itt sok tini, aki nem akar nőgyógyászhoz menni, mert nincs hozzászokva a csupasz testhez.
2018. aug. 5. 12:49
15/36 anonim válasza:
Utolso pontosan mongya. En apamat meg nem lattam, szerintem ilyen szegyenlosseg szeruseg miatt, ezert felek kicsit meztelenkedni peldaul kozos oltozobe. Rajottem, hogy ez folosleges es legalabb az is kiderult, hogy nalam ket fejjel magasabb embereknek is csak akkora kukijuk van mint nekem. :D
2018. aug. 5. 12:53
16/36 anonim válasza:
Fel van pontozva, aki szerint a lányokat nem érdekelné a szex, ha látnák az apjuk fszát fityegni. Ez kész.
2018. aug. 5. 13:39
17/36 anonim válasza:
Azonos nemi szulot egeszseges latni barmeddig
Meztelen test nem szex nem erotikus
2018. aug. 5. 13:44
18/36 anonim válasza:
Miért lenne más anyukám, mint apukát?
Szerintem ez teljesen más minden családban. Ahogy a válaszokból is látszik.
Mi nem csinálunk ebből nagy ügyet. Nem mászkálunk direkt egymás előtt meztelenül, de ha valaki meglátja a másikat véletlenül, abból sincs semmi gond. Tök természetes.
Közös öltözőkben (uszoda, konditerem) egy csomó idegent lát az ember. Akkor a saját család miért lenne rosszabb??
2018. aug. 5. 13:51
19/36 anonim válasza:
Ovis koromban volt utoljára olyan, hogy láttam valamelyik szülőmet meztelenül. Nálunk nem szokás meztelenkedni, senki sem járkál a házban meztelenül, de még hiányos öltözékben sem. Ők sem szeretik és én sem örülnék neki. Persze, természetes dolog a meztelenség stb., de én egyáltalán nem vagyok kíváncsi a szüleim meztelen testére és ők sem az enyémre. Én nem is bírnék élni olyan közösségben, családban, ahol csak úgy járkálnak egymás előtt fehérneműben vagy csupaszon. Az én szememben ez gusztustalan.
2018. aug. 5. 14:24
20/36 anonim válasza:
Nekem még tetszik is mikor anyám bugyi nélkül lehajol előttem, viszont ha apámat látnám így az elég gáz lenne, úgyhogy egy apuka inkább sose mesztelenkedjen a családja előtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!