Hogy vegyem rá a szüleimet a macskára?
Eddig kertes házba laktunk de a szüleim szétmentek ott volt egy 4éves kandúr cicám és nem szeretném ott hagyni bár a szomszéd etetné,de én mégis mindenképpen el szeretném hozni az új lakásba.
Az a probléma hogy nem tudom hogy be lehetne-e szoktatni a 2.emeletre és hogy ilyen korba lehet-e ivartalanítani.
Anya talán még meg is engedné de a nevelőapám hallani se akar róla akárhányszor feljön a téma hogy én gondoznám stb azt mondja hogy ezt ismerem ugy se takarítanál utána.
Van a háznak egy közös kertje ahova le is tudnám vinni minden nap és esetleg játszani vele de egyébként lemozgatni se kell ugyanis a korát tekintve már nem túl játékos.
Van ötletetek hogy tudnám meggyőzni őket macska ügyileg?
Az a baj, hogyha a nevelőapád nem szereti a macskákat akkor bántani fogja.
Tapasztalat, én inkább ELVITTEM a perzsacicámat a barátnőmhöz, mert a mostohaanyám rühellte - pusztán azért, mert az enyém -, és ütögette, odébb rugdosta, direkt minden moslékkal etette, volt, hogy "véletlenül" kiengedte, meg ilyen finomságok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!