Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu elment a strandra a...

Anyu elment a strandra a barátnőivel. Reggel megfőzött, de utána elment a termálfürdőbe. Én itthon kimostam, kiteregettem, de arra számít. (? )

Figyelt kérdés
.. szóval arra számít, hogy el is mosogatok. De olyan melegem van, hogy totál lefáraszt egész nap ittbent lenni 33 fokban (nincs leszigeltelve a tetőtér). Megkukulok, komolyan. Forró vízbe nyulkálásnak még a gondolatától is irtózok. Van jó pár edény, viszont nincs mosogatógép. Nem bírom rászánni magam. De így meg csalódni fog, hogy neki kell... Ezen stresszelem magam, de nem visz rá a lélek. Ha azt mondom, hogy majd este megcsinálom, akkor az lesz a válasza, na persze.. Lelkiismeret-furdalásom van, de folyamatosan ömlik rólam a víz.
2018. aug. 2. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem tini vagy,akkor ez már vérciki.
2018. aug. 2. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi! Ma még én sem mosogattam el.
2018. aug. 2. 17:56
 13/22 A kérdező kommentje:

11.! Kaptam egy privit, neki leírtam, hogy miért nem... De szó szerint érvényes, hogy vérciki, mert itt is említettem, igaz, félreérthetően.

Na mindegy. Itt Győrben akkora vihar volt az előbb, hogy ezt éreztem ennyire még pluszban.

Köszi szépen a válaszokat!

2018. aug. 2. 18:58
 14/22 Skorpió87 ***** válasza:
77%
Panellakásban, itt fenn a 4.-iken kemény ilyenkor az élet. Nehezen szántam rá magam én is a mosogatásra, kortól független a dolog. :D Amúgy be is lehet áztatni a cuccokat, az is segít, utána könnyebb elmosogatni, mint sikálgatni. Hasonlítasz rám, én is ilyen lelkis vagyok és 30 éves! :D
2018. aug. 2. 20:06
 15/22 A kérdező kommentje:

Legalább megnyugtat, hogy nem vagyok vele egyedül. 1 szabadnapom volt, de végül is megcsináltam. :)

Egyébként 1-es válaszomban utaltam rá, mi az a vérciki.

Utolsó, neked is ment a hasznos-jel, mint majdnem mindenkinek. Nem lusta és nyegle vagyok, hanem szó szerint fáradt. :/

Köszi szépen a válaszokat!

2018. aug. 2. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Atya eg...ennyire eletkeptelen vagy. Kabd ossze magad!
2018. aug. 2. 21:22
 17/22 A kérdező kommentje:

13-as válaszomhoz csak annyit: kaptam több privit is, nem rólad írtam... R...i.

Utolsó válaszolónak: lehetséges. Köszi a biztatást. Kicsit besokalltam, de ennek is megvan a maga oka.

Fő kérdésem megoldódott, mivel elmosogattam, anyám már alszik, gond egy szál se, legalább is nyilvánosan! Köszi szépen a válaszokat.

2018. aug. 2. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Mama hotel eredménye a mentális betegségek tárháza..
2018. aug. 2. 22:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Pont fordított a helyzet, anyám lakik nálam. Mamahotel... :) Ha nem tudsz semmit, akkor inkább ne írj ilyeneket. Ez a szó itt nagyon megszokott, csakhogy most ebben az esetben nem állja meg a helyét.
2018. aug. 2. 23:57
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjuk,mindenre lesz kifogásod,daganatos vagyok,de nem picsogok ennyit egy mosogatástol. :O
2018. aug. 3. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!