Anya nem hagy békén a munkahelyemmel! Mit csináljak?
1. Függetlenedj a szüleidtől.
2. A 3 hely, nem mennyiség.
3. Mostanában elég nagy a munkaerőhiány, vannak munkakörök, ahol tapasztalat nélkül is felvesznek.
4. Ha betanított munkát végzel, valószínűleg elég szarul keresel, ráadásul még a kevéske szaktudásod is kopik.
Igaza van anyudnak. 6 évig dolgoztam egy gyárban, pár év és felőrli a testedet, lelkedet. Ne ragadj le ott, gondolj bele, legalább 40 évig dolgoznod kell.
Babát terveztünk, nem akartam ugrálni, most itthon vagyok vele. Már eldöntöttem: Nincs az a pénz, hogy újra ott kössek ki, megyek tanulni. Nézd meg te is jól az ott dolgozó régi embereket, megkeseredettek, boldogtalanok, úgy eszik a nyugtatót, mint más a cukorkát, sokan isznak, remegve várják a fizetést, várják a nyugdíjas éveket, aztán csak ott maradnak. Azt hiszik pótolhatatlanok, mert a művezető mondott nekik két szép szót. Te is ilyen leszel, ha nem változtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!