Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretnék a párom gyerekei...

Nem szeretnék a párom gyerekeivel élni. Ezt hogy lehet megmondani egy apának?

Figyelt kérdés

Három gyereke van, a kicsik 3 évesek, most mennek majd oviba, a lánya 4 éves. Már találkoztam velük, aranyosak, meg minden, viszont nem igazán rajongok a gyerekekért, 1-2 óra bőven elég nekem velük. Azt persze nem akarom, hogy ő is ennyit foglalkozzon velük, mert nem zavar, hogy programokra viszi őket, vagy ilyenek, de nyilván ha itt élnének, életvitelszerűen velünk, akkor nekem is lenne részem a "kisgyerekes életből". Nekem ez nem hiányzik. Viszont a párom azt akarja, hogy az övé legyen a felügyeleti jog, vagy pedig egyik héten nála legyenek a gyerekek, a másik héten pedig a volt nejénél. Mert hogy ez az otthonuk, sokkal jobb helyen vannak egy olyan házban, ami egy gyerekparadicsom, van saját szobájuk, terük és nem fogja hagyni, hogy egy 8. emeleti panelban nőjjenek fel (a felesége visszaköltözött az anyjához tavasz végén).

Alig vártam már, hogy normálisan együtt lehessünk, mehessünk hosszabb utazásokra, ne 1-2 naposakra, stb. Nem akarom, hogy a gyerekei tönkretegyék ezt... Nem akarok 24 évesen hirtelen úgy élni, mint egy kisgyerekes anyuka, aki játékokat pakol, tízórait készít, gyereket nyugtat. Meg nem bír aludni normálisan, mert hirtelen nem ketten vannak az ágyban, hanem öten. Mert legutóbb ez volt, hogy mind a három gyerek átmászott a mi szobánkba, és inkább mondtam, hogy jó, én alszom máshol. Igen, tudom, hogyha kisgyerekes szülővel kezd valaki, akkor ez is benne van a pakliban. De ő ezt most találta ki, a napokban...

2018. júl. 31. 15:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
50%

Persze, nem a gyerekeitől vált el a pasi, hanem a feleségétől. Tartsa is a kapcsolatot a gyerekeivel, oké.

Csak ezt ne az új nő torkán akarja lenyomni.

Kérdező, én lépnék a helyedben.

2018. aug. 1. 11:31
 52/55 anonim ***** válasza:
50%
Azért szerintem bárki bármit is lépne, előbb meg kell próbálniuk megbeszélni egymással, és kompromisszumra jutni. (tkp ugye pont erről szól a kérdés)
2018. aug. 1. 12:03
 53/55 anonim ***** válasza:
73%
Ezért nem kezdek gyerekes pasival. Szeretem imadom a gyerekeket de sajátot akarok nem más gyerekeit nevelni.
2018. aug. 1. 12:17
 54/55 anonim ***** válasza:
47%
24 évesen csak egy 3 gyerekes apukát bírtál összeszedni?
2018. aug. 1. 15:00
 55/55 anonim ***** válasza:
36%
Mi lett a sztori vége?
2018. aug. 28. 10:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!