Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem szeretnék a párom gyerekei...

Nem szeretnék a párom gyerekeivel élni. Ezt hogy lehet megmondani egy apának?

Figyelt kérdés

Három gyereke van, a kicsik 3 évesek, most mennek majd oviba, a lánya 4 éves. Már találkoztam velük, aranyosak, meg minden, viszont nem igazán rajongok a gyerekekért, 1-2 óra bőven elég nekem velük. Azt persze nem akarom, hogy ő is ennyit foglalkozzon velük, mert nem zavar, hogy programokra viszi őket, vagy ilyenek, de nyilván ha itt élnének, életvitelszerűen velünk, akkor nekem is lenne részem a "kisgyerekes életből". Nekem ez nem hiányzik. Viszont a párom azt akarja, hogy az övé legyen a felügyeleti jog, vagy pedig egyik héten nála legyenek a gyerekek, a másik héten pedig a volt nejénél. Mert hogy ez az otthonuk, sokkal jobb helyen vannak egy olyan házban, ami egy gyerekparadicsom, van saját szobájuk, terük és nem fogja hagyni, hogy egy 8. emeleti panelban nőjjenek fel (a felesége visszaköltözött az anyjához tavasz végén).

Alig vártam már, hogy normálisan együtt lehessünk, mehessünk hosszabb utazásokra, ne 1-2 naposakra, stb. Nem akarom, hogy a gyerekei tönkretegyék ezt... Nem akarok 24 évesen hirtelen úgy élni, mint egy kisgyerekes anyuka, aki játékokat pakol, tízórait készít, gyereket nyugtat. Meg nem bír aludni normálisan, mert hirtelen nem ketten vannak az ágyban, hanem öten. Mert legutóbb ez volt, hogy mind a három gyerek átmászott a mi szobánkba, és inkább mondtam, hogy jó, én alszom máshol. Igen, tudom, hogyha kisgyerekes szülővel kezd valaki, akkor ez is benne van a pakliban. De ő ezt most találta ki, a napokban...

2018. júl. 31. 15:39
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
31%

Jobb, ha lelépsz.

A gyerekek nehogy átvegyék a stílusodat,

Undi vagy, bocs.

2018. júl. 31. 17:05
 22/55 anonim ***** válasza:
75%

Nem undok a Kérdező, 24 évesen én se akartam más 3 gyerekét nevelni. Itt csak az a gond hogy eddig nem került szóba hogy te nem annyira komálod a gyerekeket (mert a fele-fele addig is benne volt a pakliban mikor összejöttetek!), és nem akarsz velük élni semennyit. Márpedig 15 éves korukig lesz velük gondod, és utana se kevés.

Sztem jobb ha mielőbb kilépsz ebből, meg fogod bánni ha kenyszerbol maradsz!

2018. júl. 31. 17:15
 23/55 anonim ***** válasza:
78%

Én eleve nem jövök össze olyannal akinek gyereke van, főleg kicsi. csak ha mondjuk már 15 év feletti. én sem fogok gyerekeket pátyolgatni.

36/N

2018. júl. 31. 17:19
 24/55 anonim ***** válasza:
72%
Ennek a kapcsolatnak annyi. Neked a pasi kell, a 3 gyereke meg nem. Ez teljesen rendjén van, normális dolog, pláne 24 évesen, neked a saját életedet kell élni, nem 3 vadidegen gyerek anyjának felcsapni. Szét kell menni. Valószínűleg amúgy se ő lenne az igazi neked, gondolom, jóval idősebb is.
2018. júl. 31. 17:25
 25/55 anonim ***** válasza:
66%

Így, őszintén megmondod, ahogy ide leírtad.

Ezek után lépj tovább, ne várd meg, amíg kiteszi a szűrödet.

Azt nem értem, 24 évesen minek kell egy kisgyerekes apukával kapcsolatot tervezni.

2018. júl. 31. 17:32
 26/55 anonim ***** válasza:
34%
A gyerekek anyja vajon nem miattad költözött vissza az anyjához? Tavasz vége még csak két hónapja volt, és te már végérvényesen el is foglalnád a családi fészket? A párodnak se lehet túl sok esze, ha azt hiszi, hogy a gyerekek anyját csak úgy lecserélheti.
2018. júl. 31. 17:40
 27/55 anonim ***** válasza:
65%

Az rendben van és teljesen érthető, hogy te 24 évesen még nem szeretnél 3 gyereket nevelni (pláne nem másét), hanem utazni és szórakozni.

Viszont ha ezt akarod, akkor nem egy 3 gyerekes apukával kellett volna kezdened, aki szereti és magánál akarja tartani a gyerekeit.

Nem várhatod el egy apától, egy szülőtől, hogy eldobja magától a gyerekeit és lesz**ja őket, csak mert neked az úgy kényelmesebb lenne. Csak gondolj bele, Te mit éreztél volna gyerekként, ha anyád-apád elhagy a fenébe és nem törődik többé veled, csak mert az új párjuk nem akar téged? Gondolom nem esett volna jól.

Itt nem a párodnak kell változtatni, teljesen természetes és ALAP, hogy a gyerekeivel akar lenni.

Ha neked ez nem tetszik, akkor keress más pasit, olyat, akinek nincs családja. Ilyen egyszerű.

Ha meg szereted és vele akarsz maradni, akkor meg fogadd el és szeresd a gyerekeivel együtt, mert nem fogja kiradírozni őket az életéből a kedvedért. Ez van.

2018. júl. 31. 17:43
 28/55 anonim ***** válasza:
62%
Tök megértelek, én sem szeretnék más gyerekével foglalkozni, DE ennek megfelelően nem is kezdek gyerekes férfival. Te miért teszed? fuck logic
2018. júl. 31. 17:50
 29/55 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, mondd el, és kész. Aztán majd eldöntitek közösen, hogy hogyan tovább. Ennyi.
2018. júl. 31. 18:11
 30/55 anonim ***** válasza:
46%

Anya még csak tavasszal költözött el, te meg már a helyén alszol... No comment

Amúgy hogy dolgozott volna, ha még csak most mennek oviba a gyerekek? Valakinek otthon is kellett tartani a frontot, míg apa jól érezte magát...

Amúgy tök poén, hogy a párod azt hiszi, társak lesztek jóban rosszban. Lesz pofára esés 😀

2018. júl. 31. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!