A kislanyom nem akar nelkulem utazni az apjaval, mit szóltok?
Az en anyagi helyzetem nem engedi meg, de az apja tudna vinni egzotikus helyekre nyaralni .
De nem akar nelkulem menni
Sajnalom hogy kimarad mindenböl
Tudna elmenyeket gyujteni . De tudom hogy en voltam neki az érzelmi biztonsaga es tamasza , szoros a kapcsolatunk .
11 eves . Nem tudtam meggyözni sehogy
Ennyi kétbitest embert, siralmas. Az anya csak elküldené a gyerekét nyaralni valami izgalmas helyre, mert ő nem engedheti meg. Állati jó élmény lehet 11 évesen valami szép országot látni, mert arra már legalább emlékszik, élményeket gyűjthetne ésatöbbi. Kapjatok már az agyatokhoz. Ha nincsenek együtt a gyerek apjával, ti komolyan azt gondoljátok, hogy majd elmennek hármasban?!?!?! nyaralni? Ennyi ésszel élni, te jó isten...
Kérdező, kérdezted a gyereket, hogy miért nem akar menni? Nézegessetek akár képeket az adott helyről, elvére azért nem tudja még 11 évesen, hogy miből maradna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!