Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A kislanyom nem akar nelkulem...

A kislanyom nem akar nelkulem utazni az apjaval, mit szóltok?

Figyelt kérdés

Az en anyagi helyzetem nem engedi meg, de az apja tudna vinni egzotikus helyekre nyaralni .

De nem akar nelkulem menni

Sajnalom hogy kimarad mindenböl

Tudna elmenyeket gyujteni . De tudom hogy en voltam neki az érzelmi biztonsaga es tamasza , szoros a kapcsolatunk .

11 eves . Nem tudtam meggyözni sehogy

#szeretet #szulö
2018. júl. 30. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%
Anyuka akarja hogy dicsekedjen a gyerek, Mégis mire kellene gondolnunk?
2018. júl. 30. 23:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnalom mert nem volt evek óta sehol ennyi
2018. júl. 31. 00:05
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Akkor vidd el te,nem egzotikumban kell csak gondolkodni,ott van Horvátország Balaton,lehet élményeket szerezni itthon is,a saját városban is,ha meg erre se futja ott más gond is van.. És te méirt nem mehetnél,a gyerek miatt talán lehetne komprumisszumot kötni..
2018. júl. 31. 00:21
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi kétbitest embert, siralmas. Az anya csak elküldené a gyerekét nyaralni valami izgalmas helyre, mert ő nem engedheti meg. Állati jó élmény lehet 11 évesen valami szép országot látni, mert arra már legalább emlékszik, élményeket gyűjthetne ésatöbbi. Kapjatok már az agyatokhoz. Ha nincsenek együtt a gyerek apjával, ti komolyan azt gondoljátok, hogy majd elmennek hármasban?!?!?! nyaralni? Ennyi ésszel élni, te jó isten...

Kérdező, kérdezted a gyereket, hogy miért nem akar menni? Nézegessetek akár képeket az adott helyről, elvére azért nem tudja még 11 évesen, hogy miből maradna ki.

2018. júl. 31. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!