A kislanyom nem akar nelkulem utazni az apjaval, mit szóltok?
Az en anyagi helyzetem nem engedi meg, de az apja tudna vinni egzotikus helyekre nyaralni .
De nem akar nelkulem menni
Sajnalom hogy kimarad mindenböl
Tudna elmenyeket gyujteni . De tudom hogy en voltam neki az érzelmi biztonsaga es tamasza , szoros a kapcsolatunk .
11 eves . Nem tudtam meggyözni sehogy
Buszke vagyok rá , de sajnalom ! Kimarad csomó mindenböl ! Meselhetne csomó mindent a suliban
En sajnos nem mehetek
Attól nem lesz defektes, mert kimarad neki egy indonéz körutazás.
Nézd, akit nem kedvelek, azzal én se mennék. Akkor sem, ha életemben az az egyetlen alkalom.
Nincs benned semmi empátia, hogy győzködöd a drága útra olyannal, akivel nem akar menni. Ha őt nem zavarja, hogy "kimarad a nagy élményből", akkor helyette te mit problémázol rajta?
Szeretnem ha ö is tudna dicsekedni, legalabb egyszer 😢
Sajnalom
"Meselhetne csomó mindent a suliban"
Neked ez számít? Hogy fel tud-e vágni az osztályban az egzotikus nyaralással? Azt veszed tőle rossz néven, hogy ő nem olyan sznob, mint te és az apja?
Jesszus mik ezek a válaszok! Presztízs-kérdés meg empátia ugyan már, itt egy anyuka aki szeretné ha egy nagyon klasszat nyaralna a gyermeke, nem kell ebből beállítani felvágós látszat-nőnek! :D
Kérdező, ha a kislány ennyire nem szeretne nélküled menni, próbáljon apuka egy utolsót beszélgetni vele erről és ha nem hát nem, majd ha nagyobb lesz és kicsit függetlenebb talán változik ez a hozzá állás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!