Mi a véleményetek arról, ha valaki szoptatós képet rak ki facebookra?
Egy ismerősnőmnek kisbabája született.
Kiírta facebookra, egy szoptatós képpel mellékelve.
Konkrétan látszik az egész mellbimbóudvara rajta.
Aztán kirakott még egy képet, amin a bimbója nem, de minden mása teljesen látható.
Ez csak szerintem túl sok?
Egy ilyen intim pillanatot eleve sem kéne kipakolni 500 ismerős elé, főleg hogy pár órás volt kb a baba, és már posztolta is.
A párját sem értem, hogy nem zavarja hogy 500 ismerős látja a kedvese mellbimbóját
Baromi gusztustalan és ugyanolyan ri.bancos számomra, mintha agyondekoltált képet nyomna fel.
És nem nagyon hat meg az érv, hogy a szoptatás természetes így meg úgy! A szex is az meg a sz.rás is, mégsem posztolja ki épeszű ember.
Természetes, igen, de ez nem azt jelenti, hogy korlátok nélkül a széles közönség elé való. Szerintem rettentő zavarbaejtő, kellemetlen, valószínűleg a kedves ismerőst kikövetném e pillanatban, ha ilyet csinál.
Rossz ízlés, butaság.
Köszönöm a válaszokat.
Azt furcsálltam, hogy rengetegen lájkolták a képet meg írtam alá, senki sem szólt neki, hogy ez kínos.
Vagy ennyi álszent van vagy pedig mi vagyunk a józan eszű kisebbség
Jav:
*írtak alá
A face arra van, hogy minden borzalmas kép alá odaírják, hogy de gyönyörűűű vaaaagy. Hiába 100 kiló és pattanásos. Így próbálnak önbizalmat szerezni azok, akiknek nincs. Az elég ritka, hogy valaki odaírja, hogy ez de csúnya vagy nem idevaló.
Egy kedves volt osztálytársam (AZs) pár éve tett fel olyan képet a fiáról, amin a pelenka fölött konkréten szrs volt a háta. Aláírta, hogy ez nem nutella. Még azt is lájkolták a birkák, de szerintem valaki szólt neki privátban, mert elég hamar levette a képet.
Ha kommentben nem is, privátban írhattak neki, hogy ez kissé túlzás.
Én csak továbbgörgetnék, nem foglalkoznék vele különösebben.
semmi ő dolga.
am a meztelenség természetes állapotunk hiába lett mumusnak beállítva. Nem kell úgí járni , de ha van egy két intimebb fotó akkor mi van, Kinek ártanak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!