Miért szól bele anyám, hogy ideje lenne képeket kiraknod Facebookra?
Régebben tudta a jelszavamat, és kérdezés nélkül azt likeolgatott, amit csak akart. Ritkán írogatott a nevemben. Végre, amikor jóval idősebb lettem, akkor sikerült megváltoztatnom a jelszavamat. Eddig ez normális szerintetek?
Ti szülők csináltatok már ilyet a gyereketekkel?
Hozzá teszem, hogy a naplóimba is bele nézeget. Már el megy a kedvem az egész írástól, hiába szólok rá, hogy ez egy privát dolog. Azután ő kapja fel a vizet, mert a lánya vagyok. Nem iszok, nem cigizek, nincs rossz magaviseletem... általában szót fogadok.
Mostanában nézegeti a hozzászólásaimat, hogy mikor kit dicsérek meg stb...
Nagyon nem vagyok aktív a Facebookon és nagyon ritkán dobok ki képet az idővonalomra. Kényszeríteni is szokott, hogy ezt meg azt muszáj kiraknom. Hamarosan hazajön (külföldön dolgozik) és még nagyobb kontrollban érezni fogom magam. :( Nagyon kikészít.
Szóval miért csinálja ezt és mit tegyek ez ellen? Normális szülők válaszát várom.
Ami még fontos, hogy az internetes barátaimat is titokban tartom előtte, mert régebben 2 nagyon jó barátnőmtől is eltiltott. Skypeolni sem merek senkivel.
16/L
Mert nagyon jól sikerült, szép képek. Ezt mondta egyszer. + lássa mindenki, hogy milyen helyeken vagyok.
De ez nekem nagyon kellemetlen.
Ja.. a napló meg ilyen... nagyon rossz érzés fog el.
Kozold vele, hogy az a te profilod, azt csinalsz rajta amit akarsz.
A sajat hulyesegeire meg ott az ove.
Lehet nyomatekosan is, nem kell finomkodni, mert tul eroszakos ahhoz.
10es válaszolónak:
Ha lenne annyi erőd, hogy végig olvasd azt a nyamvatt "rövidke" szöveget, akkor nem írnád ezt. ^^ Nem vagyok függő. Facebookon BIZTOS, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!