Ti elengednétek a 16 éves lányotokat fesztiválozni a barátnőivel?
Pl. Balaton Sound-ra
A szüleim nagyon féltenek.. Jól tanulok és gimibe járok. Nem azért mennék hogy lerészegedjek vagy cigizzek/drogozzak vagy akár megerőszakoljanak.Ezeket itthon is meg tudnám tenni, nem kell ahhoz fesztiválra mennem. De nem teszem. Csak bulizni szeretnék egy picit pár barátnőmmel. Mit tehetnék hogy a szüleim belemenjenek?
31es, voltak ellenérvek, ha tudnál olvasni, megtaláltad volna őket:-)
De segítek:
egy 15-16-17 évesnek még nem sok keresnivalója van ilyen komoly fesztiválokon, hiszen nem képes önmagáért felelősséget vállalni.
Egy ilyen fesztivál nagyon drága
Bármennyire is mondjátok, egy részeg és drogos, túlfűtött hangulatú emberekkel teli fesztivál bizony veszélyes. Hiába van ott rengeteg biztonsági őr, ők se lehetnek ott mindenhol, minden pillanatban.
Én láttam a sötétebb oldalát is, és nem, nem hinném hogy erre egy erősen kiskorú gyereknek szüksége van.
Utolsó sorban pedig, mivel kiskorú, így az én felelősségem, ha bármi történne vele, engem vonnának felelősségre.
Adok én szabadságot a gyerekemnek, mindig az életkorának megfelelő mennyiségűt. Tehát 16 évesen mehet bulizni a helyi szórakozóhelyre úgy hogy kapcsolatban vagyunk egymással, ismerem a társaságát, és ha bármi baja lenne, 10 percen belül oda tudok érni érte.
Igen, jó hogy a kérdező azt mondja hogy nem inni menne, én sem szoktam lerészegedni sehol, mégis előfrodult hogy begináztak egy fesztiválon(jóval kisebb kaliberű mint a sound, sziget vagy akár a volt) és ha egy vadidegen srác nem veszi észre hogy furán tántorgok mikor egy férfi vezetgetett, és hagyta volna magát könnyen lerázni, bizony ki tudja mi történt volna velem. Pedig én az egész fesztiválon egy korsó sört ittam csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!