Ti elengednétek a 16 éves lányotokat fesztiválozni a barátnőivel?
Pl. Balaton Sound-ra
A szüleim nagyon féltenek.. Jól tanulok és gimibe járok. Nem azért mennék hogy lerészegedjek vagy cigizzek/drogozzak vagy akár megerőszakoljanak.Ezeket itthon is meg tudnám tenni, nem kell ahhoz fesztiválra mennem. De nem teszem. Csak bulizni szeretnék egy picit pár barátnőmmel. Mit tehetnék hogy a szüleim belemenjenek?
Ha nem szeretnél füvezni, egy-két sört legurítani akkor mi értelme a drága Sound jegyet megvenni? Józanul és tisztán egy templomi misét érdemes végigülni.
16 évesen először meg kéne tanulni rendesen szórakozni, ki kell alakulnia egy ízlésnek, szokásnak és aztán érdemes komolyabb helyekre ellátogatni.
"Ti elengednétek a 16 éves lányotokat fesztiválozni a barátnőivel?"
Nem. Vagy mennek veled. Lenyomatam pár Szigetet, Volt-ot, Hegyaljat, SZINt, Exitet, biztos nem hoznalak szegyenbe. Amúgy, én sem a cigi /pasi /stb miatt mentem, de 16 évesen még nem oda való egy lány. Ez van. Az első fesztiválom egy vegigSziget volt, abból az időszakból amikor még nem volt ottalvos meg hasonló szirszar ott és hidd el, van még időd menni. Felesleges megindokolnom. Nem. Anyukádnak sem kell, bocs de menj el inkább bringázni, tanulj nyelvet, menj a strandra.
Tök jó, hogy mindenki undorodik a fesztiváloktól, de közben véletlenül minden évben odatévednek..gondolom úgy kell rátukmálni a tömegekre a jegyet, mert annyira rossz az egész. Mindenki haldoklik, késsel szurkál, begináz, megerőszakol.. :-D Nem mazochizmus egy kicsit ilyen helyekre járni, ha ennyire rettenetes állapotok uralkodnak? :-D
Nevetséges.
"Ti elengednétek a 16 éves lányotokat fesztiválozni a barátnőivel?"
Nem mert ilyen korban még nem tud magára vigyázni.
Később majd ha huszonévesen talál magának megfelelő párt akkor majd megköszöni, hogy nem lett abortusza tizenévesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!