Fuvezik, drogozik a parom eltilthatom a 2 hetes kisfiamtol?
Szules utan kezdte a fuvezest ?
Nem ? Akkor rosszul valasztottal apat.
Drogosal elsz nem vagy anyanak megfelelo
Nem tudom azóta hogy áll a dolog. Volt párom 22 éve csinálja. Napi szinten. Úgy, mint ahogy én cigizem..
Birkatürelmű, jószívű ember. De elhagytam! Nem lehet napi szinten a gyerekem közelében, mert mentálisan már nem 100-as. Ha csak annyi, hogy hozzá igazodunk, alkalmazkodunk, mikor lesz fű, mikor mehet érte már önmagában túl nagy elvárás. A valósággal pillanatokra elveszíti a kapcsolatot, memóriája gatya, nem dolgozik, motiválatlan,vegetál.. Bolhából elefántot csinál.
Szeretem, de magamat jobban! A gyerekről nem is beszélve!
Sajnálom őt, az életemet is áldoztam volna érte, de erre én már rámentem majdnem.
A gyerek szemében pedig ha ne adja a jó Isten, ő is belefut ebbe, az apjânak nem lesz hitele, csak ürügy, h hát ő is füvezik. Nem akar megváltozni, pedig így indítottunk. Nála az van, h annyi mindent megtehetett volna életében, tanulni pl... Nem tud azzal szembenézni, h elpocsékolta az idejét. Ebbe menekül. Nem tudok vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!