Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnek? Ti maradnatok?...

Mit tehetnek? Ti maradnatok? A tobbi lent

Figyelt kérdés

Az edesanyam gyerekkorom ota nehez eset, volt alkoholista, aztan nyugtato fuggo, ami miatt tobbszor is rosszul lett. A viselkedese azota is allandoan valtozik, ez mar akkor kikeszitett engem lelkileg. Apamat 3eves korom ota nem lattam, volt egy neveloapam, de o 2eve meghalt, o tudta egyedul kordaban tartani...kiderult, hogy attetes daganatok vannak a szervezeteben, honapok ota nem jar sem vizsgalatra, sem kezelesre.. Hiaba beszelunk vele ezerszer.. Egyutt elunk, viszont egy ideje van egy parom, aki szinten itt el, mindent fizet, mindenben segit, mostanaban viszont mindkettonkel borzalmasan tud viselkedni.. Ez nem csak a betegsege miatt lehet, mert regen is ilyen volt..mintha egy felnott testeben egy gyermek lelke elne.. Egyszeruen kezelhetetlen.

Ezzel az a problema, hogy varandos lettem, es mar megnehezebben viselem amit csinal velunk.

Eddig is tervben volt a koltozes, de most meginkabb elojott.. Viszont a betegsege miatt, es hogy nincs senkije, igy nehezen hagynam itt, pedig szerintem muszaj lenne, a lelki nyugalmam miatt,es hogy a baba se idegrendszeri problemakkal kuszkodjon amikor megszuletik.

Ti mit tennetek? Hogyan kene csinalnom, hogy mindenkinek jo legyen?

Elnezest ha zavaros az iras, illetve az ekezetek hianya miatt is.

2018. júl. 23. 11:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A haziorvos itt a legundoritobb... A mai napig irja neki a nyugtatot, a gyogyszertarban pedig recept nelkul is kiadtak neki ha esetleg a doki besokallt tole.

Onellato teljesen, ha azt nezzuk. En is erre gondoltam, hogy amig nem latom, hogy rosszabb lenne, addig hagyom.. Ugysem messze koltozunk, ra tudunk nezni, es termeszetesen hivni is tudjuk.

2018. júl. 23. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Menj be a családsegítő központba, ott tudnak javasolni megoldásokat.

Mindenesetre, ha elköltöztök, nagyon oda kell figyelnetek, mert lehetnek, akik kihasználják az állapotát. A ház rezsijét is nektek kellene fizetnetek, ha bírjátok, mert pillanatok alatt ráterhelik az elmaradt rezsiköltségeket, és elveszítitek a házat.Az egy dolog, hogy a házat, de akkor kénytelenek lesztek magatokhoz venni. Ördögi kör.

Jó javaslat, hogy egy rohama alkalmával mentővel el kell vitetni, hátha a kezelés segítene neki, hátha javulna az állapota.

2018. júl. 29. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!