Mi baja van az apámnak?

Figyelt kérdés
Nagyon bunkó velem. Ha valamit kérdezek tőle, és nem tudja a választ, nem azt mondja, hogy ,,nem tudom'', hanem hogy ,,mittudomén.'' Bután beszél velem, folyton felemeli a hangját, összeráncolja a homlokát, ha valamit kérdezek, azt mondja, ,,hagyj a hülyeségeiddel.'' Gyakran mondja nekem, hogy ,,dugulj el.'' Ha visszaszólok neki, még butább lesz, régen sokszor megütött, kiskoromban hideg zuhany alá tett ruhástul, mai napig folyton megsirat. Arra gondolok, hogy lehet depressziós, mivel jókedve sosincs, ha meg valaki megkéri valamire, nagyon bunkón viselkedik vele, még evés közben is nem azt mondja a telefonban, hogy esszük a rántott húst, hanem hogy ,,esszük ezt a rántott sz*rt...'' Mit csináljak vele? Mi baja van?
2018. júl. 17. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem csak veled bunkó, hanem alapvetően mindig, mindenkivel az. Mindig ilyen volt, vagy csak most tűnt fel neked? Nem tudsz vele mit csinálni, szerintem nincs semmi baja, csak ilyen primitív a stílusa.
2018. júl. 17. 11:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Az utóbbi 10 évben ilyen, előtte normális volt, legalábbis anyám szerint. Születésem után pár évvel változott meg.
2018. júl. 17. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Apam is egy fatusko. Bunko, es degradal folyamatosan. O a kiraly stb..

Nem tudsz vele mit kezdeni. Koltozz el minel hamarabb.

Lehet belekenyszeritettek ebbe a hazassagba, gyerekszuletesbe es az ment az agyara, vagy egyszeruen ilyen is volt mindig csak anyad maskepp latta meg az elejen.

2018. júl. 17. 11:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Elköltözni nem tudok...
2018. júl. 17. 11:59
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha az én gyerekem lennél, útilaput kötnék a talpad alá rövid úton. Mit csinálj vele? Próbálj meg tisztelettudóan viselkedni!

Miért is mondom ezt? Ezért: Bután beszél velem, Ha visszaszólok neki, még butább lesz - nem, kisgyerek, te vagy a buta. Semmi tiszteletet nem mutatsz felé, persze hogy nem nyalja fényesre a hátsódat.

Az unokaöcsémet is tették hideg zuhany alá ruhástul, mert annyit hisztizett, hogy más már nem használt. Mesélj, nálad mi előzte ezt meg?

2018. júl. 17. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Jaj utolso...ne legyel mar ennyire besavanyodva.

Rengeteg boszme szulo van, nem mindig a gyerek a hulye.

2018. júl. 17. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy vannak böszme szülők, nem is vitatom, de ok nélkül igen ritkán csinálnak efféléket, mint a kérdezővel. Csak ugye kiírom, hogy az apám egy sz.r, és segítenek utálni.
2018. júl. 17. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Én olyat nem mondtam, hogy apám egy sz.r, és én nem utálom őt, a kérdést abból a szándékból tettem fel, hogy segítsetek nekem abban, hogy ne legyen ilyen. És azért, mert fiatalabb vagyok nála, az nem jelenti azt, hogy Ő ezért bármit megtehet velem vagy másokkal. Anyám már szólt neki, hogy kicsit legyen pozitívabb, de apám csak annyit mondott, hogy: ,,ha nem tetszik valami, váljunk el.''
2018. júl. 17. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Dühös valamiért, nem sikerültek a dolgai az életben és bántották.
2018. júl. 17. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:
7: Dehogynem, az emberek 70%-a legalább ok nélkül csinálja ezt másokkal. Ahogy te is most. Áldozathibáztatás. Még ki is fantáziáltad, mit csinált, amit pedig nem is csinált.
2018. júl. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!