Másnak se fogja fel az anyja, hogy 18 felett nem az ő teste, nem az ő élete, nem az ő döntései, hanem az enyémek?
Azon gondolkoztam, hogy nem lehet nekib odaadni, mert ez már a pokol.
Most az a probléma, hogy felszedtem a nyáron, 10 kilót, főleg a combomra, ami összeér és narancsbőrös. NEM ENGED MOZOGNI ÉS TÖM! HA MÁR SZÉTPUKKAD A GYOMROD, DOBÁLJA A KAJÁT ÉS HOGY MICSODA SZEMETEKT NEVELT, TÖBBET NEM FŐZ!
A többiről nem is beszélve, elegem van ebből a diktatúrából. Sehova nem mehetek.
Itt találtam egy hozzászólást, ami tökéletesen leírja miről szólt az elmúlt "életem.
Tanár és a nap 24 órájában itthon van.
Nem szétvarratni akarom magam, de 18 év felett a saját testedbe minimális beleszólásod lehetne.
Még 1 évig gimnáziumba járok...
Kivitelezhetetlen lenne addig, meg nyilván szeretnék érettségit is.
Na hagyjuk már.. nyilván lefog, és megtöm, aztán meg láncra ver hogy ne mehess el kocogni.
"Nem szétvarratni akarom magam, de 18 év felett a saját testedbe minimális beleszólásod lehetne." Mi is a valódi problémád?
Szóbeli terrorról hallottál már??!!
Arról mem beszélve, higy nálunk az érvényesül, hogy amíg az én házamban laksz, kuss a neved.
Állandóan veszekedés van, hogy nem bírok annyit enni, mint amit elém mer.
Apám 100 kilós a 170 centijéhez, annyit etene velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!