Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tud csinálni egy 16 év...

Mit tud csinálni egy 16 év körüli lány, ha az anyja azt hiszi, hogy a lány a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés
Egy elég erősen homofób szülőről van szó, aki rendszeresen megjegyzéseket tesz rendszeresen, hogy nem helyes, meg az egész csak döntés kérdése. Azt akarja, hogy a lány mutasson be egy srácot akivel járnak, de ez nem lehetséges, mivel a lány nem szép és senkinek se kell, meg amúgy is el van magában. Illetve a lány évek óta tudja, hogy ő biszexuális, de nem mondta még senkinek. Illetve az anyja kívűl mások is leszbikusnak hiszik.
2018. jún. 10. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Ha biszex vagy, szedj fel egy pasit, és mutasd be anyudnak. A másik felét nem kell tudnia.

Vagy vállald fel nyíltan a biszexualitásodat.

2018. jún. 10. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg, hogy a tanulás az első és majd később szeretnél barátot. Aztán egyetemre menj el kollégiumba, onnantól pedig hogy önállósodsz, nyugodtan megmondhatod, azt is ha barátnőd van. Viszont amíg kiskorú vagy és ott laksz, még jobban meg tudja keseríteni az életed, azt nem kockáztatnám meg.
2018. jún. 10. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából, rólam van szó, de azt hiszem ez lejött a szövegből. Jelenleg is kolis vagyok, hál istennek.

Igazából nem akarok együtt lenni úgy senkivel... Meg amúgy sem vagyok valami szép, szóval a legtöbb srác barátként sem akar tekinteni, nemhogy legyünk egy pár...

:D

2018. jún. 10. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Miért akarja ennyire erőltetni hogy legyen valakid? Ez a te saját magánügyed. Olyan ember meg nincs hogy csúnya.

Amúgy meg ismertem olyant, aki "nem túlságosan" szép és még is volt párja; nem ezen múlik.

2018. jún. 12. 07:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Azt akarja, hogy a lány mutasson be egy srácot akivel járnak" => Ez azért vicces, mert itt a legtöbb 16 éves lány pont arról panaszkodik, hogy a szülő korainak tartja a pasizást...

De szerintem nem olyan nehéz megdumálni egy sráccal, hogy kamuból eljátsszátok anyu előtt, hogy jártok.

(Mondjuk én is szarul néztem ki 14 évesen, az egyik osztálytársam azt mondta, szüzen fogok meghalni. Na innentől akkora késztetést éreztem tenni ellene, hogy összeszedtem valakit, amiből aztán egy 10 éves kapcsolat lett...)

2018. jún. 12. 07:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem minden a külső. Igazából a belső jó tulajdonságokkal lehet megtartani valakit hosszú távon.

Nyugodtan mondd el anyukádnak, hogy nem akarsz egyelőre kapcsolatot, mert a tanulás az első.

2018. jún. 12. 13:37
 7/8 kispotzak ***** válasza:

Ha ez a sztori komoly, akkor a szüleid sajnos durván rápörögtek egy témára, ami már csak azért is abszurd, mert ha tiszta erőből pasiznál, akkor valszeg az lenne a bajuk... (és az vhol jogosabb is lenne, mármint ha "ipari mennyiségben" gyűjtenéd a skalpokat, ahelyett h minőségi kapcsolatokat próbálnál kialakítani).

Az viszont, hogy ennyire ezen jár az agyuk, nagyon fura, főleg úgy, hogy még csak 16 éves vagy. Volt vmi ilyen a családban, és konfliktus lett belőle?

Vagy (én erre gyanakszom) beültette vki a bogarat a fülükbe, hogy a kollégiumok a homoszexuális kapcsolatok melegágyai, és tuti leszbikus lesz a lányukból?

Mindegy, ugyanis a te fő problémád szerintem nem ez, hanem az, hogy nehezen alakítasz ki kapcsolatokat. Tényleg úgy érzed, hogy annyira csúnya vagy, hogy ezért nincsenek barátaid, barátnőid sem? Nem lehet, hogy kicsit (nagyon?) introvertáltabb vagy az átlagnál, és emiatt húzódsz vissza? Biztos, hogy az osztályban, koleszban sem csak fotómodellek vannak, szerintem van olyan diák, akik jó fej, értelmes, lehet vele beszélgetni (akár szép, akár csúnya). Az, hogy egy fiú a (szerinted) csúnya külsőd miatt még barátkozni sem akar veled, lehet hogy igaz pár srácra, de biztos, h nem az összesre!

Nem akarlak arról győzködni, h márpedig gyönyörű vagy. Én sem vagyok az, és az osztálytársaim között volt kifejezetten szép, és határozottan szabálytalan arcú, valóban "csúnya" lányok. Most mit mondjak? Eltelt azóta jópár év, az egyik nagyon szép lány egyszer elvált, két gyerkőccel maradt egyedül, pár éve - úgy tűnik - rátalált az új párjára. A másik házasságban él. A "csúnyák" közül az egyik nehezen talált párt, de azóta ő is férjhez ment, a másik meg helyesebbnél helyesebb srácokkal járt, akik azt az egy dolgot látták rajta, ami valóban szép volt (a haja), és az arcát, alakját meg vhogy nem.

Nincs szabály. Legyen fiú vagy lány, meg tudod találni a párodat, barátodat, társadat. Csak ne görcsölj rá, és végképp ne a szüleid miatt, ha ők eddig látnak a párkapcsolati téma terén.

2018. jún. 12. 19:55
 8/8 anonim válasza:
Szia, ha van kedved írj, én is hasonló helyzetben vagyok 16/L
2019. aug. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!