Hogy mondjam el anyukámnak hogy fiúsan szeretek öltözködni és hogy ő ebbe ne kössön bele?
Figyelt kérdés
Mindig is fiúsan szerettem öltözködni lány létemre de anyukámnak mindig belém kell kötnie. Ha vásárolni vagyunk és mutat nekem egy ruhát a lány részlegen akkor azt szoktam neki mondani hogy nem tetszik, erre a válasza mindig olyan amivel megsért. Sose mertem neki megmondani a tutit és nem is tudom hogyan kéne, ezért most a ti segítségetekre lenne szükségem!2018. júl. 14. 00:43
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, 14éves vagyok, saját pénzemből veszem a ruhákat (szoktam kapni) és nem igazán jönnek el velem barátaim vásárolni a városba, ezért is járok be anyukámmal, apukámnak semmi baja azzal hogy így öltözöm, legalábbis még nem szólt bele. Nem igazán szeret sétálni de megpróbálom majd rávenni hogy jöjjön be velem. És legközelebb anyukámmal is elbeszélgetek csak nem tudtam hogy is kéne ezt vele megbeszélni.
2018. júl. 14. 12:22
12/13 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy ez neked így kényelmes, ebben jól érzed magad, a többi meg kényelmetlen, és nem szívesen hordod. Ennyi
13/13 anonim válasza:
Én szúlőként örülnék ha a lányom fiusan sportosan saját stliusa alapján akarna öltözni nem tucat hivatásosként,mint ahogy manapság iskolába munkába járnak egyesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!