Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nekem kell pénzt...

Szerintetek nekem kell pénzt fizetnem nekik?

Figyelt kérdés

Apukám esküvője lesz szombaton. Én még gyerek vagyok, szóval nem nagykorú, és igazából még zsebpénzt sem kapok.

Nem tudom, hogy ilyen esetben mit csináljak, hiszen a többi gyerek sem hoz pénzt, de nekik viszont a szüleik igen. (Apukámék direkt pénzt kértek mindenkitől) Nem velük lakom, hanem Anyukámmal. Kell adnom pénzt, vagy mivel gyerek vagyok, nem kell? Van egy bátyám, ő nagykorú, van fizetése, szóval szerintem ő ad. Apukámtól félek megkérdezni. Szerintetek?

2018. júl. 13. 13:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kereseted, én a helyedben nem adnék; a zsebpénzedet arra kaptad, hogy magadra költsd; ajándékba is, meg hogy neked nincs is kereseted; azér is talán. Tehát azér is talán kaptad. És akkor pl mi lett volna, ha már elköltötted volna? Meg te a gyereke vagy, tőled nem vár el ilyesmit; ha azt akarja, ott legyél az esküvőjén, talán szeret. És tehát nem lepasszol a szomszédoknak, hogy felügyeljenek rád, ne csinálj butaságot; hanem hogy ott legyél vele. És akkor apukád nem várja el valszeg, hogy te az ő ajándékát, az ő ajándékából visszaadj. Szóval szerintem rajzolj nekik valami aranyosat. Pl őket menyasszonyként-vőlegényként, sok virággal, meg sok mosolygó arc közepette; szép, parkos területen, fákkal, bokrokkal, stb. Háttérbe odarajzolhatsz egy szép limuzint is; meg amit akarsz:) És ezt mindkettejüknek lerajzolhatod külön, szerintem úgy lenne az igazi:) Te, a háttérben bújjon már el egy borz a képen a poén kedvéért!:) Már ha rajzolsz:)
2018. júl. 13. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!