Szerintetek nekem kell pénzt fizetnem nekik?
Apukám esküvője lesz szombaton. Én még gyerek vagyok, szóval nem nagykorú, és igazából még zsebpénzt sem kapok.
Nem tudom, hogy ilyen esetben mit csináljak, hiszen a többi gyerek sem hoz pénzt, de nekik viszont a szüleik igen. (Apukámék direkt pénzt kértek mindenkitől) Nem velük lakom, hanem Anyukámmal. Kell adnom pénzt, vagy mivel gyerek vagyok, nem kell? Van egy bátyám, ő nagykorú, van fizetése, szóval szerintem ő ad. Apukámtól félek megkérdezni. Szerintetek?
Van apudnak hobbija? Na, ahhoz valamit. Mivel ha jól értem, nem anyukáddal házasodik, hanem ez már a második házassága lesz, és gondolom nem a házasság után költöznek össze (puding próbája az evés, és nem a házasság után illik rájönni, hogy töke van a menyasszonynak), ezért stafírungot (mikró, ágynemű, drága műszaki cikk,bútor, lakásberendezési tárgy) még akkor se vennék, ha apuci sikeres kisfia lennék, többmilliós havi fix fizetéssel.
A menyasszonyt ismered? Azért nem mindegy...
Neked nem kell adnod semmit!
Nem vendég vagy, hanem a FIA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!