Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nekem kell pénzt...

Szerintetek nekem kell pénzt fizetnem nekik?

Figyelt kérdés

Apukám esküvője lesz szombaton. Én még gyerek vagyok, szóval nem nagykorú, és igazából még zsebpénzt sem kapok.

Nem tudom, hogy ilyen esetben mit csináljak, hiszen a többi gyerek sem hoz pénzt, de nekik viszont a szüleik igen. (Apukámék direkt pénzt kértek mindenkitől) Nem velük lakom, hanem Anyukámmal. Kell adnom pénzt, vagy mivel gyerek vagyok, nem kell? Van egy bátyám, ő nagykorú, van fizetése, szóval szerintem ő ad. Apukámtól félek megkérdezni. Szerintetek?

2018. júl. 13. 13:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
"ne kapjon még egy mikrót" Modern idők! -40-50 éve 9 db kávéfőzőt kapott az ifjú pár! Kotyogót.
2018. júl. 13. 14:06
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor nem adok.
2018. júl. 13. 14:07
 13/21 Isten (apa) válasza:
14%
Azt javaslom gyérmekem, hogy szerezz be egy Bibliát annál gyönyörűbb ajándék nincsen!
2018. júl. 13. 14:15
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Szomorú ha errol szól egy esküvő meg lett embereknél is. De mit várunk agyon szervezett steril ma a legtobb eskuvo,és érdek,meg rokon lehúzás. Mű... Nem kell fizetned..
2018. júl. 13. 15:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol szokas penzt adni, viszont maguktol kapnak ha kapnak de szerintem nem kerni kell. Es a felnott szulokre, baratokra gondoltak.
2018. júl. 13. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 11-es, mikró helyett irhattam volna bibiliát, tábla csokit vagy kenyérpiritót is, a rokonok anyagi helyzete vagy/és beállítottsága szerint bármit oda lehet képzelni igazából nem ez volt a mondandom lényege...
2018. júl. 13. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
A nászajándék eredetileg azt a célt szolgálta, hogy elindítsa az ifjú párt az életben. Nem kicsit röhej, amikor tíz éve együtt élők meg sokadik házasságukban élő negyvenesek, ötvenesek azért rendeznek egy bulit, hogy a társadalom által elfogadott módon lejmolhassanak a barátoktól :D
2018. júl. 13. 16:07
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Van apudnak hobbija? Na, ahhoz valamit. Mivel ha jól értem, nem anyukáddal házasodik, hanem ez már a második házassága lesz, és gondolom nem a házasság után költöznek össze (puding próbája az evés, és nem a házasság után illik rájönni, hogy töke van a menyasszonynak), ezért stafírungot (mikró, ágynemű, drága műszaki cikk,bútor, lakásberendezési tárgy) még akkor se vennék, ha apuci sikeres kisfia lennék, többmilliós havi fix fizetéssel.

A menyasszonyt ismered? Azért nem mindegy...

2018. júl. 13. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem kell adnod semmit!

Nem vendég vagy, hanem a FIA!

2018. júl. 13. 16:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Te ne adj semmit. Természetesen nem kellhet pénz tőled. Ha meg mást nem kérnek, ne adj semmit.
2018. júl. 13. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!