Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más hogy éli meg azt, hogy...

Más hogy éli meg azt, hogy mindent meg kellene mutasson, amit vásárol? Hogy érjem el azt, hogy ne várják el, hogy megmutassam nekik?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már, komolyan. A ruháimat mind ösztöndíjból fedeztem és normális, hogyha megláttam egy ruhát, amihez olcsópénzért hozzájutottam, akkor meg is rendeltem. De amikor jön a futár, mint a keselyűk rámrohannak, anyám, nagyanyám, öcsém, hogy jaj, mit vettél, hova fogod felvenni. Unom, annyira unom már az örökös magyarázkodást, hogy miért kellene bármi alkalom ahhoz, hogy megvegyek egy fekete rövidnadrágot. Ha meg nem mondom el nekik, nem mutatom meg, hetek után is hallom.
2018. júl. 12. 13:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Mi olyan titkolnivaló ebben?

Vagy fárasztó annyit mondani, hogy "vettem egy rövidgatyát"?

Amúgy rendeld akkor a postára pl, és menj be mikor van nálad táska, vagy nincsenek otthon.

Ennyire nem lehetsz életképtelen...

2018. júl. 12. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes...20 éve külön élek de szinte mindent megmutattam anyának, tesóimnak amit vettem...mert örültem neki.

Fura családok vannak...fura kapcsolattal...

25 évesen ilyen hisztisnek lenni...vicces.

2018. júl. 12. 14:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Van ahol azért nincs mutogatás (nálunk), mert úgyis belekötnének. Minek ez? Miért nem vettél valami értelmesebbet inkább? stb.

Inkább kihagyom.

2018. júl. 12. 14:55
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk én extrém zárkózott vagyok... Nem is megy jól a nyitás. Tudom, hogy úgyis belekötnének mindenbe az ismerőseim, ha mesélnék magamról.
2018. júl. 12. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy hogyan tudjátok "rejtegetni"?

Rajtatok azért csak meglátják a szülők/családtagok.

Vagy mosáskor (ha egy mosógéppel vannak mosva a család ruhái).

2018. júl. 12. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bennem nincs meg ez az öregasszony gén, nem vagyok kíváncsi, mások mit vesznek. Olyan ember vagyok, akinek örömmel megmutatják. És ha nem, nem sértődök meg meg követelőzöm, hogy mit vettél, mutasd meg.

Gondolom, ez az izgalom tetőfoka az életükben, hogy futár jön csomaggal.

2018. júl. 12. 17:12
 17/17 anonim ***** válasza:
78%
Én is azt ajánlanám, hogy rendeld egy ismerősödhöz, vagy van rengeteg csomagpont az országban, kb még a legkisebb falukban is van valahol gls csomagpont. Kapsz sms-t ha megjött oda a csomag, és elmész érte, így nem jön házhoz a futár. Vagy a megjegyzésbe oda írod, hogy x-y óra közt jöjjön, mikor tudod, hogy üres a ház.
2018. júl. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!