Mennyire gáz ez, hogy el e fogadjam a kölcsönt, vagy se?
Ha normális a viszonyotok, tudod, hogy nem hányja a szemedre és neki sem hiányzik, én elfogadnám. Ilyen esetben és csakis közeli családtagtól elfogadnék pénzt, talán még legjobb baráttól, ha picit nagyobb összegről lenne szó és valóban szükséges. Természetesen visszafizetném, amint lehet. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően utálok tartozni, ha akármi miatt "adós" maradok, akkor kattogok rajta és legkésőbb másnap igyekszem is visszaadni, de még 100 forint esetén is. A pénz mindenkiből a legrosszabbat tudja kihozni...
Viszont azt is gondolom, hogy a gépfejlesztés nem egy létkérdés, ha eddig kibírtad, még 1 hónapig kibírod. Alapvetően nem hiszek a kölcsönkérésben, elvégre addig nyújtózzon mindenki, amíg a takarója ér.
Szerintem nem gáz, főleg, hogy Ő ajánlotta fel, de amúgy sem lenne gáz.
Nyugodtan fogadd el tőle.
Minden további habozás nélkül, köszönettel fogadd el! Amikor visszaadod, kérdezd meg, hogy mennyi kamatot kér érte. Aligha kér majd...
Az egyik hozzászóló kritizálta a helyesírásodat. Tényleg lehetne ezt is fejleszteni, de leírok valamit, ami becsület szavamra igaz: ismerek egy idős embert, akinek a helyesírása egy 8-10 éves kisdiák szintjén van. Ellenben számtalan elfogadott újítási javaslata és találmánya van! Túlzás és képletes, de szinte leltárba van véve a Találmányi Hivatalban, olyan gyakori vendég náluk..
Mindemellett a tökéletes helyesírás híve vagyok.
Ha ennyire zavar, akkor megmondod, hogy a kibírod ezt az egy hónapot, s ha olyan esetekre szeretnéd megtartani a szülői támogatás (pl. munkahely váltás, munkahely elvesztése, váratlan kiadás stb.) ezen fajtáját, amikor ténylegesen szükséged van rá.
Egyébiránt nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!