Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szoktátok a szüleiteknek...

Szoktátok a szüleiteknek mondani, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
Alkalmankėnt, ha olyan a helyzet vagy soha, hiszen úgy is tudják hogy szereted őket?
2018. júl. 11. 09:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Apámnak soha nem mondtam. Anyámnak olyan 12 évesen utoljára.

(30 leszek idén.)

2018. júl. 11. 10:38
 12/27 anonim válasza:
74%

Szoktam. :)

Anyának, Apának (nevelőapának), Tesómnak. :)

2018. júl. 11. 10:42
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

Senkinek se szoktam mondani, aki tudja annak nem kell.

Ugy latszik valakiket nem szeretett anyukaja igy mindenkit tovig lepontoznak, jol megmutattad nekunk ki a kemeny csavo. :(

2018. júl. 11. 11:08
 14/27 anonim ***** válasza:
78%
Én szoktam mondani. De azért nem viszem túlzásba. Plusz egy ölelés mindig jár mellé.
2018. júl. 11. 11:14
 15/27 anonim ***** válasza:
79%

Szoktam. És ők is szokták nekem.

Nem naponta, de egy-egy helyzetben szoktuk mondani.

Nálunk természetes, hogy kifejezzük az érzéseinket, akár öleléssel, akár puszival, akár szóban. De nemcsak szülőkkel, a tágabb családban is. Nagyik, unokatesók, stb.

2018. júl. 11. 11:18
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem. elég egy elcseszett kapcsolatunk van. 17l
2018. júl. 11. 11:18
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem őket, és ők sem engem :(

Nagymamámnak, testvéremnek minden beszélgetés végén mondom. Nem együtt lakunk, heti egyszer szoktunk beszélni telefonon, és ha bármi történne bármelyikünkkel, akkor szeretném, ha ez lenne az utolsó dolog, amit tőlem hallottak.

2018. júl. 11. 11:28
 18/27 anonim ***** válasza:
68%

Gyerekeim nekem es en is nekik szinte naponta mondom, szeretjük igy :-)

Nekem a szüleim sose mondtak en se nekik sajnos nem is igen erzem h szeretnenek

2018. júl. 11. 11:32
 19/27 anonim válasza:
74%
Szoktam mondani, ölelni, pusziszkodni (köszönéskor/hazaérkezéskor). De ez szerintem azért jellemzőbb, mert lány vagyok, valamint olyan jó kapcsolatot ápolunk. Meg úgy alapjáraton ölelgetős típus vagyok :D
2018. júl. 11. 12:23
 20/27 Metionin ***** válasza:
51%
Én még sohasem mondtam, vagy csak kisgyerekkoromban amikor még nem tudtam hogy mit is jelent ez a szó. Nálunk nem szokás az ilyesmi, ahogy a puszi, ölelés, stb. sem. Az az igazság, hogy sohasem kötődtem a szüleimhez annyira hogy magától értetődő legyen mondani nekik.
2018. júl. 11. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!