Milyen jó szövegeket tudtok a szüleiteknek mondani a veszekedésekkor? 14/L
Itt egy előző kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Elég rossz helyzet.Ugye most volt a szülinapja barátomnak.Anya még el is engedett volna de apa hajthatatlan.Borzasztó...Terveztem 1 nagy veszekedést amiben el szeretném mondani nekik hogy én szeretem meg ő is szeret és akkor miért nem mehetek el hozzá? Mi bajom lenne?Meg amúgyis nagyon vigyáz rám mindig (utcán, haverjai előttt, idegenekkel...)
Olvastam itt egy nagyon jó szöveget amitől meglágyulhat a szívük: \'Érdekes attól féltetek akait szeretek!"
Nekem nagyon tetszik.Ilyeneket szeretnék még kérni vagy ha van valami jó ötletetek azt is várom.Köszi
Mar nem is haragudj, de ha ilyent mondana a lanyom, hogy "megunnepelni es csak egy kicsit ossze bujni" hat en sem engednem el!
Ne iteld el a szuleidet, mert szeretnek es termeszetesen feltenek, meg gyerek vagy! Elotted az elet, semmit nem kell elsietni :))
Nyugodtan talalkozz a baratoddal, es orulj, hogy hagyjak :)
Ne veszekedj veluk, nem eri meg!
Remelem jol dontesz!
Egy 12 eves lany anyukaja
Én nem fogom megérteni a szülőket, hogy miért nem alhat ott valaki a barátjánál? Vannak neki is szülei nem? És ha a fiú aludna nálatok akkor is le tudnátok feküdni, ha akarnátok(!), nem fognak egész éjjel a szobádban lenni és figyelni.
Az összebújás meg nem feltétlen szex, mi is szoktunk csak úgy összebújni az ágyon, karok-lábak összegabalyodva egymáson.
A betanult szövegek tényleg nem a legjobbak, inkább te magad próbálj észérveket felsorolni, nyugodtan higgadtan, hátha.
Ne veszekedést tervezz, hanem megértő beszélgetést! Ez a kulcs.
Az én gyerekeim mindent elérnek, mert azt mondják, amit hallani akarok: "Tudom , anya, te olyan vagy mint a barátnőm, mindenhova elengedsz, azért is esik neked rosszul, ha nem szólok..stb." Ha akar valamit, már két napra előre mosogat, takarít. Mindannyiszor beveszem, mire felébredek, már huss, elengedtem.
Ne veszekedést tervezz, hanem te csak meséld el apudnak, hogy szereted,hogy vigyáz rád. aZTÁN EMÉSSZE. é S KÉSŐBB A BARÁTOD TŐLE KÉRJEN EL,udvariasan, felelősségteljesen!
Mondja ki, amitől apud esetleg titokban fél( nem alszunk eg y ágyban, anyám nem engedné, pl.)
A szülők elfelejtik, hogy a másiknak is van anyja. Ha nagyon szigorú, akkor a barátod édesanyja hívja fel, és kérjen el tőle, és ígérjen meg mindent!
Előtte- utána 3 nap házimunka, hangsúlyozva, hogy "nem azért.."
Ha nagyon szigorú
Ja és a szexet nem kell elsietni, bármit gondolsz, majd igazat adsz nekik utólag. Ezt még nem érted te.
Csókolózás, tapi, oszt annyi. Nagyon jól teszik, ha azt még nem engedik. Amíg nem tudsz eltartani egy gyereket, addig nem vagy érett a szexre. Már a teljes körűre. Amíg a szüleidre vagy utalva, addig a rész-szexszel is csínján kell bánni.
Ha nem az a cél, csak talizni, stb. akkor ezt el kell mondani hihetően.
A szülők legtöbbször a felelőtlen szextől, éjjeli támadóktól, autóbalesettől, rossz hírtől féltenek. Meg kell nyugtatni, nem látszólag, hanem valóságosan. Csak akkor tudod megnyugtatni, ha az igazság is az, hogy nem kell féltsen. Mindegy milyen szavakat használsz. Megértik a te szavaidat is, a lényeg az, mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!