Hogy mondjam el ezt a szüleimnek?
És mi van akkor, ha együtt láttak benneteket az utcán? Dugtatok, vagy mi? :D
Én 2 hetes kapcsolatot nem nagyon vinnék még haza. Attól lehet a szülőkkel beszélni róla
Én a "felnőttes témák" leghalványabb felmerülésénél a lehető legnyugodtabban közöltem az apámmal (lány vagyok), hogy még nem feküdtem le a fiúmmal, de tervezem, vettem már 12 db-os extra thin gumióvszert is.
Soha többé nem merült fel.
Sokan olyan kemények vagytok a szüleitekhez.
"Nekem ne mondja,én mindent tudok már" Tudsz a francokat.
A szülő dolga védeni .
A jó szülőé.A Persze sok múlik a gyereken is.
Sokszor hallom "ennek a gyereknek hol voltak a szülei,hogy ez történt" na....hát itt. Itt a példa,hogy nem hallgattok az idősebbre, kb 1 órát vesz el az életedből ha egyszer végighallgatod. Internet ide-oda, az ő tapasztalatait akarja átadni,amire szükséged is lenne....jobb is lenne nem a Gyakorin feltenni,hanem odamenni anyádhoz és megmondani
"anyu , kínos ez nekem, de van egy barátom... csak ennyit szeretnék egyenlőre mondani"
Aztán,ha látja kínos lehet nem megy bele,ha meg el is kezdi a védekezés,aids,meg egyebek dumát,hallgasd végig és TANULJ belőle,nem lesz károdra. Kibírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!