Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek volt olyan, hogy...

Veletek volt olyan, hogy öngyilkosok akartatok lenni, mert úgy bántak veletek a szüleitek?

Figyelt kérdés

Velem többször is, nem arról beszélek, mikor nem vett meg valamit.

Többször is, mikor apám véresre vert. Vagy alaptalanul droggal fenyegettek... Ez az állapot tartott hónapokig, vagy sokkal rosszabb.

2018. júl. 9. 12:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyszer bevettem egy levél fájdalomcsillapítót, szerencsére nem tudták meg.
2018. júl. 9. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Verd te is véresre apádat.
2018. júl. 9. 12:27
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem. szerencsére az én szüleim nagyszerű emberek:)
2018. júl. 9. 12:40
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem, tényleg nem véletlen, egy egyes miatt.

Amit kijavítottam, mert amúgy jó tanuló voltam.

2018. júl. 9. 12:48
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Általános iskolás korom óta vannak öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim, szóval igen, mondhatjuk.
2018. júl. 9. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Elég sokáig, undorító bántalmazó családban nőttem fel, szinte mindennapos volt a verés vagy a lelki terror. Viszont a dac erősebb volt bennem és már csak azért akartam ezeknek az alkoholista szemétládáknak hagyni, hogy ennyire meghatározzák az életem. Ahelyett, hogy magamat bántottam volna, inkább mindent megtettem, hogy minél hamarabb kitörjek abból a közegből, kiskamasz koromtól kezdve diákmunkáztam, pénzt gyűjtöttem, majd érettségi után kisétáltam az ajtón és utána már soha többet nem fordultam vissza, minden kapcsolatot megszakítottam velük. Sok év munkája volt és kellett terápia is, de sikerült boldog életet teremtenem magamnak, de úgy nem sikerült volna, ha felnőtt koromban is mérgezik az életem.
2018. júl. 9. 12:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Én egyetemista vagyok, nincs vége ennek.
2018. júl. 9. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
"Aha, csak úgy véresre vert. Szegény kis angyalka." Nap legférgebb válasza...aztán az ilyen rinyál, hogy nincsen nője.
2018. júl. 9. 13:12
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell ahhoz problémás gyereknek lenni,hogy egy idegbeteg szülő "véresre verje". Kitűnő voltam,két diplomám van,soha nem jártam el,én vittem a házimunkát otthon,mégis minden nap megkaptam a testi-lelki terrort. Szóval erről ennyit.

De nem,soha nem akartam öngyilkos lenni,mert nem vagyok gyáva,van saját életem,életösztönöm. A saját életem többet ér annál,hogy eldobjam,mert valaki más idióta.Sosem értettem ezt a megfutamodós,öngyilkos dolgot.

2018. júl. 9. 13:13
 10/13 anonim válasza:

Engem sosem vertek meg igazán, inkább afféle lelki hadviselés folyt. Azt nem mondanám, hogy semmi boldogság nem volt a gyermekkoromban, mert az nem lenne igaz, de rengeteg veszekedés is volt.

Én kétszer próbáltam (a módszert nem írom le, mert az nem lenne etikus, sem jogszerű), de egyszer sem sikerült. Talán Isten (bár világnézetem szerint nem hiszek benne) azt akarta, hogy megmaradjak.

2018. júl. 9. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!