Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy a tudnám anyát meggyőzni,...

Hogy a tudnám anyát meggyőzni, hogy találkozhassak egy netes barátnőmmel? 16l

Figyelt kérdés

Még csak tervezzük a találkozót, de még nincs meg, hogy hol és mikor. A lánnyal hónapok óta beszélünk, de még nem hívtuk fel egymást, de a találkozás előtt nyilván beszélünk videóhívásba.

Anyáról meg azt kell tudni, hogy ellenzi az internetes ismerkedést. Másrészt még az is probléma lehet, hogy mindenbe többet lát bele és a vagy azt hinné, hogy együtt járok a lánnyal.

Esetleg, ha felhozom a témát, hogy tudom meggyőzni?

2018. júl. 7. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"vagy azt hinné, hogy együtt járok a lánnyal

...

egy olyan csoportban ismertem meg, ami közös zenei stílusú személyeket takar ... Konkrétan csak lányok vannak a csoportba..."

Akkor most arról van szó, hogy egy meleg kapcsolattól félt? Csak hogy egyértelmű legyen, mert mintha itt mások fiú-lány kapcsolatra gondolna, miközben a nyitóban is ott van, hogy 16 éves lány vagy...

Előbb arról kéne őt meggyőznöd, hogy heteró vagy.

2018. júl. 7. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen idős koromban én is találkoztam egy netes barátnőmmel, én több napot is náluk voltam, mivel messze laktak. Én már ekkor egy éve biztosan ismertem, láttuk egymást webkamerán, beszéltünk telefonon. Nekem úgy mentek bele itthon, hogy a lány anyukájával beszéltek előtte telefonon, így tudták, hogy tényleg oda megyek.
2018. júl. 7. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Én is voltam netes talin, videóhívás után. A csaj egy fejjel volt csak magasabb, ilyen megtestesült Ursula-Drabália kombó. Félelmetes volt nekem elhiheted.
2018. júl. 7. 16:21
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
26 évesen nem tartom magam turbóanyának...😌és nem arra gondoltam h mellettük üljön anyuka hanem x asztallal arrébb egy bnőjével külön.
2018. júl. 7. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!