Hogy a tudnám anyát meggyőzni, hogy találkozhassak egy netes barátnőmmel? 16l
Még csak tervezzük a találkozót, de még nincs meg, hogy hol és mikor. A lánnyal hónapok óta beszélünk, de még nem hívtuk fel egymást, de a találkozás előtt nyilván beszélünk videóhívásba.
Anyáról meg azt kell tudni, hogy ellenzi az internetes ismerkedést. Másrészt még az is probléma lehet, hogy mindenbe többet lát bele és a vagy azt hinné, hogy együtt járok a lánnyal.
Esetleg, ha felhozom a témát, hogy tudom meggyőzni?
Többszöri videóhivás,anyu előtt.Messenger,skype.
Ha más nincs,anyu vigyen a megbeszélt találkozási pontra,anyu bemutatása,utána mehetrek szórakozni.
Annó "webtalik" voltak,20-25en gyűltünk össze egy nyilvános helyen.Ott ismerősönként külön űltünk.Én bátyámmal mentem😂.Oké,arra a fórumos oldalra ő vitt fel.DE a webtalin nem együtt űltünk le.
Azért egy interneten kialakult bármilyen kapcsolat nem olyan veszélyes, egy 16 éves lány már nem olyan könnyen befolyásolható.
Ha anyud egy barátságba többet lát bele, akkor akár élőben megismert barát, akár neten megismert, ez nem fog változni, ezzel ne foglalkozz, egy idő után csak észreveszi magát...
Esetleg ha először szülők is mennének? Tudom, nem a legjobb szórakozás, de ha ennyire nem bízik az ilyesmiben, akkor lehet ez lesz az egyetlen megoldás.
Kérdező,sajnos tênyleg nem tudni ki űl a másik oldalon,"a csajos,nuku pasi"...
Tudod,vannak a "mentális problémások,transzf,nőnek érzem magam....,pedofilok"
Értsd meg,szülő is aggódik.
"Anyáról meg azt kell tudni, hogy ellenzi az internetes ismerkedést."
Pont ezért kéne igaziból is megismerkednetek, mert akkor már nem netes ismerkedés lenne. ;-)
Adj lehetőséget rá az anyukádnak, hogy minél jobban megismerhesse ő is még a találkozás előtt, hogy megnyugodjon. És ne siettesd, ehhez idő kell. Válaszolj a kérdéseire, gondold át a szempontjait, stb. Kár lenne eleve úgy átvinni a dolgot a való világba, hogy ő ellenzi. Senkinek se lenne jó, ha erőből akarnád intézni az egészet olyan áron, hogy közben a vele való jó kapcsolatod meg rámenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!