Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondják azt többen is,...

Miért mondják azt többen is, hogy mielőtt összeköltözöm a párommal, házasodjunk össze?

Figyelt kérdés
Már többen is mondták ezt nekem, főleg felnőttek, pedig már nem vagyunk olyan fiatalok, de még idősek sem, és nem értem, miért. Szüleim is ezt szeretnék, de én meg 19-20 évesen férjhez menni nem szeretnék csak azért, mert a párommal szeretnénk összeköltözni.. persze szeretnénk majd összeházasodni templomi esküvőn is, de majd csak 4-5 év múlva, diploma után, és csak utána a gyerekek. Valaki meg tudja mondani, hogy ez miért olyan fontos a felnőtteknek? Most nem azért, de ha arra kész vagyok, hogy összeköltözzünk, de házasodni még nem szeretnék, akkor ez így miért lenne baj? (főleg a szüleimnek) azt mondják, hogy az összeköltözés az már házas élet.. oké, hogy régen ez nem volt szokás, de most már más azért minden... Azt szeretném megérteni, miért mondanak ilyeneket, vagy hogyan tudnám őket meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy ez nem lenne rossz dolog.

2018. júl. 4. 20:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Mert ostobák...

Attól, mert ők összeházasodtak az első jöttmenttel, aztán esetleg végigcsalták egymást egy életen át mert válni "bűn", az az ő dolguk.

2018. júl. 4. 22:08
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Csak saját tapasztalattal tudok szolgálni.. Tőlünk ugyan nem kérték, hogy házasodjunk

Én 19 voltam,párom 21 volt, mikor összeköltöztünk. Eszünk ágában sem volt házasodni előtte. 2 éve 2 hónapja élünk együtt, minden szuper, gyűrű és papír nélkül is. Természetesen szeretnénk esküvőt, majd.

2018. júl. 4. 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Mert par ev mulva itt fogsz sirni nem vesz el a pasid

A ferfiak megkapnak mindent hazassag nelkul akkor a hazasodasi kedv lecsokken elmulik hiszen felesleges lesz szamukra

2018. júl. 5. 06:54
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Vallásosoknál divat ez a muszáj házzaság,meg évi egyszer kinlodni a gyerekért.. V épp szép keresztény modjára csalni éveken át egymást,de van papir kifelé..
2018. júl. 5. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolso ezt ugye nem komolyan gondolod

Nevetseges vagy szteropipiakat gyartasz magadban

2018. júl. 5. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi egy éve lakunk együtt, de nem házasodunk egyenlőre. Amúgyis lakva ismered meg a másikat! Esküvő előtt érdemes szerintem együtt lakni pár évet!
2018. júl. 5. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Okos ember nem házasodik összeköltözés előtt, ahogy autót vagy épp hangszert se szokás kipróbálás nélkül megvenni.
2018. júl. 5. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Okos no nem auto se nem hangszer

Probalgassa azt aki erre szuletett

2018. júl. 5. 22:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Inkább probálgasson,mint h szarban éljek,én szarba nem ülök sokáig,sokan ülnek benne egészségükre de nem irigykedni kell v beletuszkolni azt aki nem kér ebből..
2018. júl. 5. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!