Hogy lehet elviselni igy a nyarat?
A szüleim nem akarnak elengedni kirándulni vagyis inkább nem tudnak rá pénzt költeni, a családdal együtt sem megyünk sehová.Mindegyik barátom elutazott vakációzni és én egyedül maradtam egy kicsi faluban.
Tudom ,hogy jo lehetoseg lenne nyaron tanulni ,de nincs energiám és kedvem sem amiután latom ,hogy mindenki boldogan pihen vagy bulizik valamelyik tengerparton-fesztiválon!
Ez ilyen sajnos, ha tudsz menj el diákmunkára.
De ha románul nem tudsz és abból érettségizelj tanulj.
Én sem megyek nyaralni pedig dolgozok is, nyaralni megyek egyedül vagy itthon maradok és dolgozok :(
Ha annyira jó tanuló vagy miért nem tudsz románul? Elég gyerekesen állsz a dolgokhoz, megérthetnéd ha a szüleid nem tudnak finanszírozni egy kirándulást, nem pedig azzal jönni, hogy pedig én megérdemelném.
Én például angolul tanulok most a nyáron, olvasok angolul és sorozatot nézek, segítek itthon nagyon sokat, edzek, barátnőkkel találkozok és nem is hiányzik, hogy elmenjek kirándulni.
Tudom milyen lehet románul tanulnod, én Szlovákiában élek és kötelező volt szlovákból érettségiznem. Összeszedtem magam és felkészültem az érettségire, te sem fogod tudni kikerülni. Főleg hogy azt mondod azért nem tudsz dolgozni, mert nem tudsz románul. Jó reggelt, mi lenne akkor ha megtanulnál?
Vajdaságiként mindig meglepődöm, hogy nektek kötelező románból/szlovákból érettségizni, míg nekünk nem kell szerbből.
Asszem nem is olyan rossz ez a Szerbia :D
Tok jo hogy le lettem pontozva, nem is lepodok meg. Csak kerdezo kedveert, a roman tudasan mulik hogy 1700 lejt kap magyar munkahelyen, vagy 2500 felett ahol romanul is kell tudni.
Hargita-Kovászna megye? Ott jellemzo a jó tanuló vagyok, csak epp romanul nem tudok egy szot se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!