Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom elviselni az apám....

Nem tudom elviselni az apám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A szüleim elváltak kiskoromban és azóta apámmal élek.. Kiskoromban mindig bántott, teljesen kivoltam készülve tőle. Volt hogy bezárt a wcbe, stb.. Ez mára kissé javult de fogalmam sincs mit tegyek. Volt hogy majdnem öngyilkos lettem emiatt, csak az anyukám, testvérem, és barátaim miatt nem tettem meg de néha most is elgondolkozok rajta. Alapvetően jól kijövök mindenkivel viszont ez ami otthon van kikészít. :( Kinek tudnék ilyenkor szólni ? Kérlek, segítsetek. 16/F

2018. ápr. 12. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak

Rendőrség

BBíróság

Suli kiskorúak védelmezése

2018. ápr. 12. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádhoz vagy valamelyik rokonodhoz nem tudsz elköltözni?
2018. ápr. 12. 19:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Anyukám külföldön él, havonta látom csak. :( Meséltem neki de ő nagyon nem tud segíteni mivel beleszólni nemnagyon tud mert apám nem nagyon engedi..
2018. ápr. 12. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány éves a testvéred?
2018. ápr. 12. 20:29
 5/9 A kérdező kommentje:
10
2018. ápr. 12. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Szia! :)

Lehet hogy hosszu leszek, mert gondolkoztam ezen a kerdesen es nagyon elkeseritonek latom, hogy valaki ilyen fiatalon a sajat csaladja miatt eldobna az eletet. Nekem is nehez gyerekkorom volt es nem voltak erzelmileg tamogatoak a szuleim, ugyhogy aterzem a helyzeted, bar nem irtal sokat.

En a helyedben teljesen atgondolnam, hogy lehet-e egy ilyen szulovel elni meg par evet, vagy birnad egyedul a terheket ( lelkileg).

En a helyedben ez utan, ha ugy dontottel egyedul jobb lenne, akkor felhivnek egy lelki segely szolgalatot. Elmeselnem nekik, hogy milyen gondokkal kuzdok reszletesen, tanacsot kernek a lehetosegeimrol.

Ha ezutan is ugy dontesz egyedul mennel, a tanacsokat vegig gondolnam.

Bevonnek meg egy tanaromat is, aki esetleg tudna segiteni kollegiumban elhelyezkedni, keresni egy diakotthont.

Majd munkat keresnek, amugy a diakmunkak mar eleg jol fizetnek, foleg a kfc burger king. Multkor beszeltem egy diak sraccal, lefagyott az arcomrol a mosoly, mikor kiderult, hogy neki jobb fizetese van mint nekem, pedig mar rendes allasom van.

Es ezek utan megvalositanam.

Ne akard eldobni az eleted es kitartast kivanok, sok munka van abban, hogy ezutan boldog eletet elj, de hidd el megeri :)

Sok sikert, hidd el csodalatos vagy, jo gyerek, es jo felnott is leszel! Ne add fel :)

2018. ápr. 12. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért apukáddal élsz? Válás után miért hozzá kerültél? Édesanyád, hogy tudja ezt elviselni,hogy ilyen életed van?
2018. ápr. 12. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
16 évesen, ha öngyilkos akarsz lenni az baj. Én megpróbálnám megbeszélni apámmal a dolgokat, mi zavar és mi lenne jó vagy alternatívaként felajánlani, h koliba költözök, anyámhoz, híd alá bármi.
2018. ápr. 13. 00:27
 9/9 aranyos121 ***** válasza:
100%
Kérdező: rendőrség vagy bármi, fordulj hozzájuk és költözz egy másik családtagodhoz ha lehet
2018. ápr. 13. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!