Nem tudom elviselni az apám. Mit tegyek?
Sziasztok.
A szüleim elváltak kiskoromban és azóta apámmal élek.. Kiskoromban mindig bántott, teljesen kivoltam készülve tőle. Volt hogy bezárt a wcbe, stb.. Ez mára kissé javult de fogalmam sincs mit tegyek. Volt hogy majdnem öngyilkos lettem emiatt, csak az anyukám, testvérem, és barátaim miatt nem tettem meg de néha most is elgondolkozok rajta. Alapvetően jól kijövök mindenkivel viszont ez ami otthon van kikészít. :( Kinek tudnék ilyenkor szólni ? Kérlek, segítsetek. 16/F
Anyukádnak
Rendőrség
BBíróság
Suli kiskorúak védelmezése
Szia! :)
Lehet hogy hosszu leszek, mert gondolkoztam ezen a kerdesen es nagyon elkeseritonek latom, hogy valaki ilyen fiatalon a sajat csaladja miatt eldobna az eletet. Nekem is nehez gyerekkorom volt es nem voltak erzelmileg tamogatoak a szuleim, ugyhogy aterzem a helyzeted, bar nem irtal sokat.
En a helyedben teljesen atgondolnam, hogy lehet-e egy ilyen szulovel elni meg par evet, vagy birnad egyedul a terheket ( lelkileg).
En a helyedben ez utan, ha ugy dontottel egyedul jobb lenne, akkor felhivnek egy lelki segely szolgalatot. Elmeselnem nekik, hogy milyen gondokkal kuzdok reszletesen, tanacsot kernek a lehetosegeimrol.
Ha ezutan is ugy dontesz egyedul mennel, a tanacsokat vegig gondolnam.
Bevonnek meg egy tanaromat is, aki esetleg tudna segiteni kollegiumban elhelyezkedni, keresni egy diakotthont.
Majd munkat keresnek, amugy a diakmunkak mar eleg jol fizetnek, foleg a kfc burger king. Multkor beszeltem egy diak sraccal, lefagyott az arcomrol a mosoly, mikor kiderult, hogy neki jobb fizetese van mint nekem, pedig mar rendes allasom van.
Es ezek utan megvalositanam.
Ne akard eldobni az eleted es kitartast kivanok, sok munka van abban, hogy ezutan boldog eletet elj, de hidd el megeri :)
Sok sikert, hidd el csodalatos vagy, jo gyerek, es jo felnott is leszel! Ne add fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!