Ti mit gondolnátok, ha a gyereketek megplasztikáztatná saját pénzen az orrát?
Erről ez a kétperces videó jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=C9zDoPPyK2Y
Itt a szülők külön támogatták a kisfiút, hiszen az életét megnyomorították a nagy fülei. Megműtötték és most boldog. Szóval én biztos támogatnám a gyerekem, mert nem akarnék neki rosszat, hogy egész életében ezzel szenvedjen.
Utolsó és ezt hogy kell igényelni?!!!
Én nem tudok ilyenről.
(nem az előző vagyok)
Ó, sajnálom!
De nem is látta orvos? Mert akkor lehet, hogy rosszul forrt össze, azért is fáj. Menj el a kórházba, vagy a háziorvoshoz, és kérdezz rá, hogy megcsinálják-e TB-re. Ha félsz elmondani, hogy apád törte be, akkor hazudhatsz is, hogy elestél vagy valami.
Teljesen érthető, hogy meg akarod csináltatni.
E+z egyébként súlyos testi sértés, bűncselekmény! Apáddal laksz még? ha igen, jó lenne segítséget kérni, és elköltözni minél messzebb, mert ez így veszélyben avgy.
Vele élek, de most normális.
Egyáltalán nem voltam vele orvosnál.
Nem akarlak ijesztgetni, de ha már kétszer betörte, harmadjára is be fogja. Vagy rosszabb esetben a koponyádat. Ne hidd, hogy normális, csak idő kérdése, és újra bántani fog.
Anyukád nem tud lépni valamit? Vagy más segítség?
A plasztikai műtét is fontos, de most nem ez a legsürgetőbb gondod, az lenne az első, hogy ne élj veszélyben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!