Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondolnátok, ha a...

Ti mit gondolnátok, ha a gyereketek megplasztikáztatná saját pénzen az orrát?

Figyelt kérdés
Eltörött már 2-szer,ezért nagyon csúnya, illetve nagy is, nem tetszik.
2018. júl. 2. 17:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%
Biztos nem rakatna szilikont az orrába, hogy mű legyen. Én támogatnám a döntését.
2018. júl. 2. 18:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Erről ez a kétperces videó jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=C9zDoPPyK2Y

Itt a szülők külön támogatták a kisfiút, hiszen az életét megnyomorították a nagy fülei. Megműtötték és most boldog. Szóval én biztos támogatnám a gyerekem, mert nem akarnék neki rosszat, hogy egész életében ezzel szenvedjen.

2018. júl. 2. 19:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
TB alapon is megcsinálják, ha egészségügyi oka van a műtétnek
2018. júl. 2. 19:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Utolsó és ezt hogy kell igényelni?!!!

Én nem tudok ilyenről.

2018. júl. 2. 19:13
 15/24 A kérdező kommentje:
Ez sajnos azért nem opció, mert apám vert meg, nem vetettem látleletet.
2018. júl. 2. 20:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

(nem az előző vagyok)

Ó, sajnálom!

De nem is látta orvos? Mert akkor lehet, hogy rosszul forrt össze, azért is fáj. Menj el a kórházba, vagy a háziorvoshoz, és kérdezz rá, hogy megcsinálják-e TB-re. Ha félsz elmondani, hogy apád törte be, akkor hazudhatsz is, hogy elestél vagy valami.

Teljesen érthető, hogy meg akarod csináltatni.

E+z egyébként súlyos testi sértés, bűncselekmény! Apáddal laksz még? ha igen, jó lenne segítséget kérni, és elköltözni minél messzebb, mert ez így veszélyben avgy.

2018. júl. 2. 20:33
 17/24 A kérdező kommentje:

Vele élek, de most normális.

Egyáltalán nem voltam vele orvosnál.

2018. júl. 2. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Én magam fizetném ki a gyerekem műtétjét ilyen esetben. Nem akarnám, hogy szenvedjen miatta és az alacsony önbizalma miatt tegye tönkre az életét. Akár elálló fül, akár törött görbe orr, akár baleset nyoma. Kivételes esetben még a mellműtét is beleférne, ha tényleg semmilyen mell nem alakul ki felnőtt korára. Sajnos ilyen is van.
2018. júl. 2. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha az én gyerekem lennél és a férjem eltörné az orrodat, akkor én jelenteném fel a férjemet, hogy rohadjon meg közmunkán vagy börtönben, amiért nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott neked, és kifizetném az orrműtétedet, amint lehet. :(
2018. júl. 2. 22:45
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarlak ijesztgetni, de ha már kétszer betörte, harmadjára is be fogja. Vagy rosszabb esetben a koponyádat. Ne hidd, hogy normális, csak idő kérdése, és újra bántani fog.

Anyukád nem tud lépni valamit? Vagy más segítség?

A plasztikai műtét is fontos, de most nem ez a legsürgetőbb gondod, az lenne az első, hogy ne élj veszélyben!

2018. júl. 2. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!