Hová mehetnék, mihez kezdjek, ha a szüleim el akarnak zavarni itthonról? 22/N
Figyelt kérdés
Mindig is rossz volt a kapcsolatom velük.
Tiszta ideg vagyok,már 10 kg-ot fogytam,remeg a gyomrom,egész nap semmit nem tudok enni. Nem tudok hová menni, egy albérletet egyedül pedig nem tudok kifizetni.
Semmi előre vezető utat nem látok, már teljesen kikészültem..
2018. jún. 30. 18:42
21/27 anonim válasza:
Mert gondolom képzettséggel rendelkezö munkaképes FELNŐTT vagy?
Az hogy megszülök egy gyereket, okés, de hadd ne kerülgessem már 23 éves korában is, mikor van szakmája, diplomája, és életkezdéshez elég pénzt is tettem neki számlára.
22/27 anonim válasza:
A szülők széggyelhetnék magukat hogy kiakarják dodni a 22 éves gyereket.
23/27 anonim válasza:
22 eves tulkoros oriasbaby?
22 eves abszolult nem gyerek!!
24/27 anonim válasza:
Persze, a 18 éves se gyerek, de a szülőknek még nagyon is az. Így szerintem a 22 éves is.
25/27 anonim válasza:
Vegul is 40 eves korig lehet tanulgatni es szulok nyakan logni gyerek statuszban
26/27 anonim válasza:
Barátaidat miért nem kérdezed meg, hátha más is menne albiba? Költözz össze baráttal, esetleg unokatestvérrel, de szerintem facebookon is vannak ilyen csoportok, ahol találhatsz szobatársat. Ne aggódj ezen ennyit, inkább vedd számításba a lehetőségeidet jobban! Nem a világvége ez még... 22 évesen. Valakit 15 évesen kidobnak az utcára, vannak sokkal rosszabb helyzetben lévő GYEREKEK!
27/27 anonim válasza:
én már 17 évesen külön voltam, te meg 22 évesen jutsz el idáig XDDD gratulálok! XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!