Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hová mehetnék, mihez kezdjek,...

Hová mehetnék, mihez kezdjek, ha a szüleim el akarnak zavarni itthonról? 22/N

Figyelt kérdés

Mindig is rossz volt a kapcsolatom velük.

Tiszta ideg vagyok,már 10 kg-ot fogytam,remeg a gyomrom,egész nap semmit nem tudok enni. Nem tudok hová menni, egy albérletet egyedül pedig nem tudok kifizetni.

Semmi előre vezető utat nem látok, már teljesen kikészültem..

2018. jún. 30. 18:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
Kiírt egy kérdést, de amennyit kérdeztetek tőle, inkább nem válaszol. Gondolom, privátozik. Nem írtam még soha ilyet, nem is vagyok ilyen típus, de ez nagyon úgy hangzik, hogy azt várja, ki ír neki priviben, hogy ő szívesen támogatná, csak "kűggyön" képet. Eltelt egy óra, aztán sehol senki. Ezért furcsállom.
2018. jún. 30. 20:12
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
11-es, lehet, hogy igazad van, és valóban befektetőt keres.
2018. jún. 30. 20:16
 13/27 anonim ***** válasza:
42%

11# az első valaszolók kapásból le lettek (lettünk) 0%ozva.

Gondolom olvassa a válaszokat, csak épp nem tetszik. :)

2018. jún. 30. 20:16
 14/27 anonim ***** válasza:
61%

Láttam, pont ezért írtam. (A pontozók, aki felfelé vitték a válaszok hasznosságát egy kicsit, az nem ő, hanem olyanok, mint mi, akik próbálnának segíteni), de mivel nem válaszol semmilyen kérdésre, így elég nehéz.

11.voltam.

2018. jún. 30. 20:29
 15/27 anonim ***** válasza:
71%

"épp nem tetszik"

Itt van az eb elhantolva!

A kérdező nem írja az indokot, miért akarják szülei elzavarni otthonról.

Ezt nem is lehet felróni neki, ha összekeveri a "tetszik"-et a "hasznos"-sal.

Hasznos válasz nem tetszik, lepontoz, amivel önmagát jellemzi.

.

A kapcsolat kétoldalú valami. Neked is tenned kellett azért, hogy ez legyen, vagy pedig nagyon nem tenned (nem hallgattál rájuk).

Valami oka csak-csak van, hogy szüleid erre jutottak, ez az ok pedig nem csupán rajtuk múlott.

Felteszel egy megválaszolhatatlan kérdést, ami azért az, mert nem szolgálsz kellő információval.

2018. jún. 30. 20:33
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

Én minden tőlem telhetőt megtettem, 1 kivétellel csak hasznos-jelet nyomtam. Pont az előbb leírtak miatt. Sokféle lehetőséget írtatok, de neki az nem jó. Látom, ez se nagyon tetszik a kisasszonynak, mert ez is lefele áll, amiről diskurálunk. :D

Én meg majd kapom a 0-t. :D :D Nem gond, belefér.

2018. jún. 30. 20:35
 17/27 anonim ***** válasza:
45%
15., Dubitus! Leírtad a tutit, vagyis amit én is gondolok, de ettől a tény még tény marad. Én azt hiszem lapozok. :)
2018. jún. 30. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem a pontozáson van a hangsúly, hanem akkor mondja meg hogy nincs rokon/nagyszülő etc. akihez menni tudna. Akkor lesz más ötlet.

Vele egy idős vagyok, de valahogy egyértelmű, hogy a két szép szememért senki nem fog eltartani, lakhatást meg főleg nem fog senki biztosítani mert szépen mosolygok rá.

Emellett minden ok-okozat elven működik. Ha a kérdező esetleg nem dolgozik még, szerintem nincs az a szőrösszívű szülő sem, aki nem adna neki időt hogy tudjon pénzt keresni.

Tény, mikor végeztem a sulival nekem is kerek-perec meg lett mondva tanulok még (akkor segítenek) vagy dolgozok. Bár ezt nagyon mondani sem kellett... Sajnálom, hogy a generációm többsége ilyen. :(

2018. jún. 30. 20:42
 19/27 anonim ***** válasza:
25%

22 eves felnott vagy

Kezedben a net

Csak kitalalsz valamit

Kulfoldon sok szallasos munka van zoldseg gyumolcs stb

2018. jún. 30. 21:46
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha semmi célt nem tűzöl ki akkor sehogy. Én pl. látom magam hogy jövőre mi lesz (mit szeretnék), 3-4év múlva vagy 10 év múlva. Egy példa: 50évesen el AKAROK!! jutni New Yorkba és a Time sqaren az éles háznál AKAROK fényképezkedni (és fogok is)! Vagy. A következő "válság" idején, mikor leesnek az ingatlanárak akkor venni 1 vagy 2 kéglit amik f@$zán tejelnek majd havi 250-300at alsóhangon. Vagy. Most keresek 250et, jövőre 350-400 szeretnék és úgy néz ki menni fog, igaz költözni kell 300km-ert de valamit-valamiért.

Szóval a jelszó: CÉLOK!

2018. júl. 1. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!