Hova mehetnék el pár napra itthonról?
Hosszabb távon nem ez a megoldás.Miért nem próbálsz meg jobb kapcsolatot kiépíteni a szüleiddel?Ez egyszerű lázadás,vagy tényleg van valami gond?
2008. aug. 20. 16:00
2/15 A kérdező kommentje:
hát, inkább egyszerű lázadás, de ha minden tökéletes lenne, nem tenném...csak hát nagyonnem az. de ha ilyesmire gondolsz, nem drogoznak meg nem zaklatnak szexuálisan... (tudom, akkor meg örüljek, és most én vagyok az elkényeztetett emós ringyó, akinek soha semmi sem elég, de nem baj... muszáj kiszakadnom egy időre, mert SZÓ SZERINT megőrülök)
Csak arra gondolj, hogy egyszer te is leszel anyuka, mit szólnál, ha a lányod így viselkedne? Mindenki átélt kamaszkorában hasonlót, mármint hogy világgá menne, de ne tedd, nem ez a megoldás. Ez az időszak is elmúlik egyszer. Meg aztán mihez kezdenél 16 évesen a szüleid nélkül??
2008. aug. 20. 16:45
Azért ezzel ne játsz. Ha a szüleid nagyon bepánikolnak, akkor a rendőrséggel is kerestethetnek, te meg besétálsz az ajtón pár nap múlva... Nagyon ki lesznek rád akadva, és még rosszabb lesz otthon a hangulat. Esetleg ha mégis elmész pár napra, akkor írj anyukádnak egy sms-t, hogy elmentem, ekkor és ekkor jövök, itt és itt vagyok. De akkor tényleg menj haza, hogy tudja, mikortól kell elkezdenie aggódni ha nem mész.
Ha van 30 ezer forintod, akkor azért abból már el lehet menni. Menj el egy nyári fesztiválra sátorral, lazulj egy kicsit.
2008. aug. 20. 16:46
de mi a konkrét problémád???
kamaszkori hiszti?
inkább beszélj az ősökkel,és küldd el őket nyaralni.
az neked ingyen van, nekik meg biztos van annyi pénzük, h kivegyenek 1 szobát vhol... :)
2008. aug. 20. 17:03
Na jó, de ha dolgoznak? Vagy már voltak nyaralni. Azért ez nem így működik, hogy hopp, anya apa lépjetek már le egy kicsit. Akkor már az szabadabban mozog, akinek nyári szünete van. Igaz, kevesebb pénzből.
2008. aug. 20. 17:08
Már ne is haragudj,de az első válaszoló tök normálisan válaszolt a kérdésedre! Te meg jössz itt ezzel az emós ringyó dumával! Ha ennyire nem érdekelnek a reakciók miért itt érdeklődsz? Mit vártál,majd rögtön azt fogják írni,hogy persze igazad van,lépj le, szerencsétlen szüleid meg aggódják halálra magukat!?!
2008. aug. 20. 17:08
ha tényleg elakarsz menni pàr napra,szolj elötte,és közeli vàrosban talàlsz olcso szàllàsokat.........
egy hétre elég 30 000 szerintem.
de ha elötte szolsz,az nem àrtana.igy tudjàk hogy nem eltüntél,és ha tàvol leszel pàr napra,még talàn hiànyozni is fogsz valakinek!!!
de ha szo nélkül lelépsz a zsaruk visznek vissza,vagy egyenesen egy intézetbe.
2008. aug. 20. 18:03
9/15 A kérdező kommentje:
nem arra várok tanácsokat, h menjek-e, hanem hogy hova:/
az emóringyó nem az első válaszadónak szólt, hanem mindenki másnak, aki esetleg ilyet szándékozott volna írni
Szerintem menj el egy hajléktalan szállóra, vagy aludj a padon pár napig, de mindenképp várd meg, míg hidegebbek lesznek az éjszakák. Valószínűleg rövid úton észhez térnél. És ezt nem rosszból mondom!!! Elgondolkodtál vala azon, hogy hány ember van, akinek se anyja se apja, se fedél a feje fölött? Ez a legegyszerűbb, hogy behisztizel, aztán világgá mennél... hát menj!
2008. aug. 22. 11:41
Kapcsolódó kérdések: