Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova mehetnék el pár napra...

Hova mehetnék el pár napra itthonról?

Figyelt kérdés
nagyon kivagyok!!:((( el akarok menni valahova, hogy ne lássam a családom, meg amúgy is változatosság kell... meg kíváncsi vagyok, ha pár napig távol lennék, észrevennék-e... de még csak 16 vagyok, és kb. harmincezer forint minden vagyonom... nincs egy olyan barátom se, aki befogadna... hova mehetnék, a lényeg, h épségben túléljem?
2008. aug. 20. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

AZ én sztorym:

14 voltam,apàm meghalt,anyàm depis lett,elakartam menni.........

elismentem,igaz pénz nélkül.engem 4 nap utcàn élés utàn igazolt egy rendör,de nem csinàlt semmit velem,csak azt mondta,ideje lenne hazatérnem:))))))))

nem tértem haza.ma 23 vagyok,és még most sem mentem haza....tudod miért?mert màr nem is vàrnak haza..

mert miért mentem el?senki nem bàntott,a csalàdi vita pedig mindenkinöl természetes.

akàrmennyire is fàj,de nem hogy engem hiànyoltak volna,hanem hibàztattak(okkal)

nem hiszem hogy csellengésböl megélsz(nem szeretném kifejteni,miket tettem meg azért,hogy ma a fejem fölött tetö legyen,meg kaja.....

senki nem fog aggodni érted,hanem lenézni fognak.sok gyermek eltünik(elraboljàk öket)te meg magadtol akarsz vàndorutra térni............

Lehet hihetetlen,de tényleg nem érdekelte senkit a sorsom,még a hivatalt se.

(intézetbe is csak akkor helyeznek el,ha a szülö alàirja a papirokat,vagy olyan a csAllàd helyzete,hogy nincs elég kaja,vagy romos a hàz............

gondolom nem 12 éves vagy,ja bocs,irtad hogy 16,naa akkor meg oda mész ahovà akarsz.Legfeljebb csöves leszel,vagy prostituàlt,esetleg lopni fogsz.Bizony àm megfogod bànni,de probàlkozz,bàrhol a fövàrosba,akàr vidéken,van elég hotel.ha a pénz meg elfogy akkor sirsz,de nem fog senki sajnàlni.

lehet kemény voltam,de én magam olyan buta liba voltam mint most te magad.remélem azért meggondolod magad

2008. aug. 22. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó előtti vagyok, és javaslom a kérdezőnek, hogy fogadja meg az előző válaszoló tanácsait!!! Manapság ebben az országban hajléktalanná válni nagyon könnyű... és lehet, hogy nincs visszaút.

Egyébként megnyugtatlak, a jelenlegi lelkiállapotod csak a "hormonok játéka", el fog múlni! 16 évesen már nem vagy gyerek, de még felnőtt sem igazán, tényleg nagyon nehéz időszak. Kitartás, és légyszi, maradj OTTHON!

2008. aug. 22. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van az utolsó 2 válaszadónak,meg az első válaszadónak is...nem mindig az van,amit szeretünk és jólesik,te is tehetsz biztos valamit,hogy jobb legyen otthon a helyzet.Nekem is szar volt,most,hogy elgondolkoztam és lenyugodtam,és felfogtam 1-2 dolgot,pl.hogy nem csak másban kell keresni a hibát,jobb lett a helyzet otthon,pedig nem a legfényesebb...szóval,ha akarsz menj,majd meglátod milyen.
2008. aug. 22. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

sztem ne sajnáltasd magad, hanem gondolkodj el.

szted aki az utcán él, vagy egy putriban, az mit nem adna érte, hogy legyen normális főtt kaja az asztalon? legyen egy puha ágy, ahol nyugodtan alhat? legyen fűtés a lakásba télen?

tanulj meg viszonyítani! nem csak a saját problémád van a világon!

szegény jó napapám mindig azt mondta: majd még örülsz, hogy luk van a feneked...

igaza is volt. ameddig van hol élned, és van mit enned, addig ne picsogj, hanem szedd össze magad. vagy menj el napi 12órában konzervet pakolni a tescoba! meglátod, alig várod majd, hogy otthon legyél.

nincs mindenkinek úgy kinyalva a feneke mint neked, hogy jódolgában már azt se tudja mit csináljon!

2008. aug. 22. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már majdnem felnőtt vagy. Fizess be egy pár napos, v. egy hetes túristaútra egy utazási irodában, akkor kapsz szállást, kaját, és legalább elfelejtkezel magadról egy kicsit. Anyádéknak meg hagyj ott egy levelet, hogy nehogy a rendőrséggel kerestessenek.
2008. aug. 25. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!